Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Намаляване на вибрациите на държач за телефон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Намаляване на вибрациите на държач за телефон

Взех си преди време ето такава стойка, която ползвам да си слагам телефона, когато го използвам като навигация...
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:36824_6.jpg
Прегледи:1
Размер:42.2 КБ
ID:6065279
    Като цяло за ГПС проблеми няма, стойката си вибрира и тресе, но това не ми е проблем. Наскоро обаче реших освен за ГПС, мога да ползвам телефона и да си снимам. Тука обаче тези вибрации, са много неприятни... Видеото се тресе много сериозно...

Въпроса ми е, мога ли да направя нещо със съществуващата стойка, за да намаля вибрациите до приемливо ниво?

От: Намаляване на вибрациите на държач за телефон

Не знам как е точно формата на таблото при теб, и разстоянието до челното стъкло, но имам подобна стойка за преностим навигатор, и я залепвам за стъклото така, че долния край да е опрян на таблото на колата.След което се пристяга.Вибрациите определно са по-малко.Успех!
    Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
    0887/осемпет 66 4осем

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
      Не знам как е точно формата на таблото при теб, и разстоянието до челното стъкло, но имам подобна стойка за преностим навигатор, и я залепвам за стъклото така, че долния край да е опрян на таблото на колата.След което се пристяга.Вибрациите определно са по-малко.Успех!
      Принципно няма да е проблем да го подпра на таблото, но ако искам да снимам, трябва да е по-високо, иначе ще ми се вижда само предния капак, а понеже и колата си е висока асфалта ще се вижда на на 10 метра напреде...

П.С. Ако вибрациите на таблото ще са по малки, да му търся някаква лепка за таблото...

Коментар

За това хубавите борд камери има вграден стабилизатор на образа ... няма как да избегнеш вибрациите от движението на колата , освен това колкото по високо качваш стойката толкова повече ще са вибрациите . Може би една допълнителна малка вакумна стойка , която да подпре телефона в долната му част ще реши донякъде проблема ...
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Свалих стойката възможно най-ниско на стъклото. Има подобрение. Днес установих, че има значение и какъв софтуер се ползва...

Коментар

А можеш ли да споделиш откъде си купи тази стойка и на каква цена. Симпатичен семпъл дизайн има.
            Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
              А можеш ли да споделиш откъде си купи тази стойка и на каква цена. Симпатичен семпъл дизайн има.
              ebay, нещо от сорта на 10 лв (купих още няколко неща тогава)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X