Това е Page Peel banner, а го виждаш на сайта, защото компютъра ти е заразен. Не си губи времето да го чистиш, а го преинсталирай. В София улсугата струва 35 лв. ако го донесеш до Младост-1, за съфорумец цената е различна.
;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Значи, смяташ че може да се махне този банер. Как? Като се преинсталира, каква е гаранцията, че "вирусът" няма да го достави отново?
А, то гаранция няма. Вируса е като въшките, мажеш газ мас и оцет, заприличваше на идиот, изтръпваш ги, и така до следващия път. Гарантирано обаче, не се ли омажеш, ще те сърби! Само с почесване няма да стане.
Може да се махне. При преинсталация вируса че се разкара а оттам и банера. Гаранция че няма да го пипнеш отново няма - зависи колко си смел в кликането.
When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Аз леко бягам от преинсталацията на операционни системи, като решение на проблема с вирусите. В смисъл просто трябва да се ограмоти повече потребителя, смяната "лекува" симптоми, а не проблема.
Всичко се изчисти, все едно никога не го е имало! Пуснах един път Малварето, но нямаше ефект. Снощи го задействах пак, но не знам какъв е бил резултата. Днес пускам компа и... Нищо! Не знам причината, но факт, в момента няма никакви банери или реклами. А ми се струва, че и по-бързо работи.
Ако говориш за преинсталиране, аз също не съм склонен, защото след нея почти нищо не работи - това пропуснато, онова забравено...Да не говорим, че всичко, с което работя, го няма и трябва пак да търся и свалям. Абе не е ли инсталирана от производителя, все едно я няма - многократно проверено.
Коментар