Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за 32" TV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за 32" TV

Моля, дайте мнение за 32 инчово ТВ, което трябва да набутам в място, където по-голям не мога да събера. По принцип си падам по продуктите на Сони, но нямам нищо против да е и на друга марка. Няма ограничения в бюджета, разбира се, в рамките на разумното!Не трябва да е нещо "бутиково", а да е налично на пазара. Ще съм благодарен, ако мненията са аргументирани.

От: Съвет за 32" TV

Какъв точно е въпроса? Всеки си има вкус,ако се отнася до външния вид,щото иначе,като технология в последните години няма драстична разлика при производителите от висок и среден клас. Вземи това,което най ти харесва или е на най-добра цена в момента на покупката. Наскоро купувах 32 на Самсунг,бащата го ползва,доволен е. Ако сега трябва да купя телевизор,бих взел от смарт телевизорите на Philips.
    Успех с избора..

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
      Моля, дайте мнение за 32 инчово ТВ, което трябва да набутам в място, където по-голям не мога да събера. По принцип си падам по продуктите на Сони, но нямам нищо против да е и на друга марка. Няма ограничения в бюджета, разбира се, в рамките на разумното!Не трябва да е нещо "бутиково", а да е налично на пазара. Ще съм благодарен, ако мненията са аргументирани.
      Откъм 32" в момента имам Тошиба , втора ръка, ако ти върши работа !
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Smart Philips!Много съм доволен!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

отиди в магазина и вземи, който ти хареса, почти нямат разлика, носи и една флашка с филм и субтитри..............но ако мястото наистина е ограничено, носи и рулетка, че имат разлика външните размери.

преди година взимах два в рамките на месец, Сони и Самсунг /около 600лв./ еми Сонито има по-добра картина.

Коментар

В допълнение към горните препоръки ... все пак Сони. Доколкото си спомням единствено Сони правят на такава големина телевизор който да работи на 120 мHz честота на обновяване. Другото предимство на Сони е силата и качеството на говорителите - няма нужда от хоум тиатър система. Ако някой от другите марки имат подобни характеристики .. защо не и друга марка

Коментар

Аз съм за Панасоник. Ако успееш да намериш...

Коментар

Аз също търся 32" телевизор, но най-много ме интересува да е безпроблемен.Какво ви е мнението за LG в по-ниския ценови диапазаон?И може ли да се каже, че колкото повече екстри и шукарийки има ТВ-то, толкова е по-склонно към повреда?
                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Качество или цена? Важното е да е с 1920 x 1080 резолюция - Full HD
                  Бих ги подредил така:
                  Panasonic
                  Toshiba
                  LG
                  Philips
                  За съжаление Sony не е това, което беше...
                  Браузери, лан и смарт функции само вдигат излишно цената...
                  Последно редактирано от ivied; 10-02-14, 11:07.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    Браузери, лан и смарт функции само вдигат излишно цената...
                    Другите - как да е. Обаче LAN-а (в DLNA частта му) си е шукарйика. Вкъщи само така гледам филми. Те си стоят на компютъра ми, пускам който ми е кеф. Компютъра даже не усеща. А понече и WiFi, няма и кабели.

Кусура на панасониците са субтитрите - много дребен шрифт, неподлежащ на корекция. Това само при филми. При телевизионни програми си е ОК. Имам чувството че нарочно го правят, гадините. Не знам как стои въпроса при другите. Аз си решавам проблема с кодирането им в картината. Е, отнема процесорно време време де. За 2 часа HD филм кодирането отнема още толкова.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Изборът приключи в полза на Sony kdl 32w651asaep.Благодаря за мненията!

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
                        Изборът приключи в полза на Sony kdl 32w651asaep.Благодаря за мненията!
                        Честито и безпроблемно гледане.

Sparky, по повод това:

Кусура на панасониците са субтитрите - много дребен шрифт, неподлежащ на корекция. Това само при филми. При телевизионни програми си е ОК. Имам чувството че нарочно го правят, гадините. Не знам как стои въпроса при другите.
                        И при Сони шрифта е отвратителен - нормална големина шрифт, но много тънък и с голямо разстояние между буквите!
                        Абе с две думи - голяма мъка, ставаш разноглед.
                        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

LAN в телевизора си е екстра,кеф ти уотооб,кеф ти филм от компютъра без да чакаш да записваш на флаш и,ъпдейт на фируера и много други !
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
                            Sparky, по повод това:
                            И при Сони шрифта е отвратителен - нормална големина шрифт, но много тънък и с голямо разстояние между буквите!
                            Абе с две думи - голяма мъка, ставаш разноглед.
                            Ами, хич никак разноглед не ставам. Вграждам си ги в картината събтитрите, с едно програмче. Вярно, филм с HD качество, дето се гледа 3 часа, иска 2 часа компютърно време на Core i7 на 3.5Ghz, за да ги вгради, ама човек като свикне не е болка за умирачка - просто сваляш тая вечер това, дето ще гледаш утре. Или просто го сваляш 2-3 часа по-рано.

Сигурно има и някакви програми/кодеци, ползващи например и видеокартата за същото - би трябвало процеса да се ускорява няколко пъти при читава видеокарта, обаче не съм се задълбавал чак толкова - тоя писал това, оня онова, форуми, guthub-ове и прочие полюции - и най-накрая съм си изгубил вечерта в безсмислени занимания с никакъв краен резултат.

Нищо не ми пречи и да вържа лаптопа през HDMI-то и да пусна филма пред BSPlayer, обаче телевизора го плейва по-хубаво, пък и мързела не мори а мъчи. Трябва да го пренеса цели 3-4 метра.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Другите - как да е. Обаче LAN-а (в DLNA частта му) си е шукарйика. Вкъщи само така гледам филми. Те си стоят на компютъра ми, пускам който ми е кеф. Компютъра даже не усеща. А понече и WiFi, няма и кабели.

Кусура на панасониците са субтитрите - много дребен шрифт, неподлежащ на корекция. Това само при филми. При телевизионни програми си е ОК. Имам чувството че нарочно го правят, гадините. Не знам как стои въпроса при другите. Аз си решавам проблема с кодирането им в картината. Е, отнема процесорно време време де. За 2 часа HD филм кодирането отнема още толкова.
                              DLNA сървъра не може ли да кодира субтитрите в картината realtime ?
                              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X