Не намерих подобна тема, та да питам: Нещо ей такова върши ли работа, така както е описано:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Wi-Fi усилвател.?
Свий
X
-
Wi-Fi усилвател.?
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735Тагове: Няма
-
От: Wi-Fi усилвател.?
Благодаря. Аз нямах предвид модела, а дали тези устройства вършат работа. Е, ако препоръчате и модел, още по-добре.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Мобилно. Аз съм диджей. Някой път в единия край на кръчмата има як сигнал, а в другия: нЕма никой. Та, е за такива цели..Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнениеПЪрво сподели за какво ще го използваш - стационарно ли ще е мобилно ли ще е etc.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Още един глас. В момента с вграденият Wireless на лаптоп-а виждам три мрежи, а с TL-WN722N десет. Две от които отключени ;-)Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнениеИ аз бих заложил на Tp-Linka пред това "супер" нонеим устройство;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
Коментар
-
Да съживя малко темата. Антена за wi-fi за лаптоп, ще се ползва в чужбина от тираджия. Дайте препоръка!Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
-
Те хората си взеха. Сега чакам отзиви и ще споделя.Първоначално публикуван от VALDO Преглед на мнениеНе е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар