Какво е мнението ви за този телевизор: Toshiba 50L2333 (125 см, Full HD, 1920 x 1080p, LED Backlight * 100 Hz. Цена 999 лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е мнението ви за този телевизор?
Свий
X
-
От: Какво е мнението ви за този телевизор?
Отиваш да го видиш действащ и си решаваш дали картината ти се нрави. Според ревютата звукът му не е достатъчно впечатляващ. Иначе, кво да не му харесваш. Пълно HD, два HDMI, един USB, може да си вържеш и айфон или таблет към него и да си цъкаш копчетата от екрана с дистанционното, гледат се JPEG, PNG, BMP, MP3, MP4, MKV, AVI, MPEG. Ако ти стига, значи е хубав.
Не съдържа последната дума на техниката, но пък зависи доколко би ползвал липсващите екстри като: по-качествен звук, 3D, wi-fi, интернет браузер, възможности за платено точене на филми, скайп, туитър и фейсбук, други видове файлове от гореизброените, и допълнително USB ако искаш като си включиш таблета да включиш и една клавиатура за пълно удобство.
-
Преди да го пазаруваш, сложи до него един Panasonic и едно Sony от същия клас, и си носи филм с не до там перфектно качество, който да плайнеш и на трите. Ако прецениш че разликата не е съществена, значи Toshiba-та е твоя телевизор.
Към момента между хубав и не толкова хубав телевизор разликата е главно тая - как се справят с лош или не-фулл ХД източник. На FullHD всичките изглеждат супер, но скоро няма да доживеем всичко да ни е с такова качество.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеПреди да го пазаруваш, сложи до него един Panasonic и едно Sony от същия клас, и си носи филм с не до там перфектно качество, който да плайнеш и на трите...ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Колега, в някои магазини сортират демонстрационните телевизори по размер, а не по марка...
Например във Варна в Технополис ги сортираха така. И при избор на ТВ ходих директно там да огледам марките и да сравня еднакви размери/що годе еднакви параметри ТВ с един и същ сигнал.
Е, продавачите правят номера с променени настройки, но винаги когато се загледаш в даден модел можеш да поискаш да се 'разцъка' с настройките и да видиш кое как.
След като се спреш на модел им казваш 'благодаря', и вече правиш търговско проучване във всичките ти достъпни магазини за най- евтин и добре окомплектован телевизор (братовчед ми се полъга само по най-евтиното, пък то било така, защото към комплекта нямало 3Д очилата).
Въпреки, че в повечето случаи търговското им разузнаване работи добре и на доста места цените са изравнени...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеБлагодаря, Спарки. Но имам 2 въпроса: кои са моделите от същия клас?; къде и как може да сложа тия апарати така, че да сравня образите?
Просто отиди и поогледай. Окото ти само ще си каже кой е твоя телевизор, но само по оферта в рекламна брошура или от реклама по телевизията няма как да избереш телевизор.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Менюто на ТОШИБА-та и ФИЛИПС-а е изключително дръвнишко и непрактично.Това ако го ползваш за телевизор !Настойката за прием на телевизия- ефирна или кабелна могът да скъсат нервите!Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
Пламен Златарев 0888 66 03 18
Коментар
-
Купих Toshiba 50L2333D. В момента й правя настрайките. Стигнах до избор между ATV, DTV или АТВ и ЦТВ, но не зная какво е това. Някой знае ли?
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Благодаря, но защо АТВ и ЦТВ са заедно в една от възможностите? Освен това ATV и DTV би трябвало да означават същото, а са дадени като алтернативен избор?ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Нямам идея. Горе ти казаха за менютата. При мен (Panasonic) е "аналогова, DVB-T, DVB-C", и всичките са си отделно, тоест можеш да избираш и настройваш всяко по отделно, независимо от останалите.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ако още не си се преборил с този дръвник
ATV и DTV означава дали да търси заедно аналогови и цифрови
За АТВ и ЦТВ предполагам с голяма вероятност че това е избор за цифрова -дали ефирна или кабелна - А е антена ,а Ц е кабелна цифрова.
Ако си кабелна -съвет пускаш "пълно' сканиране на само на DTV/цифрова/ за да ти ги намери всичките ,иначе трябва да знаеш параметрите на цифровите канали
После тръсиш аналоговите една по една-ВНИМАВАЙ, АКО ПУСНЕШ И АНАЛОГОВИТЕ НА АВТОМАТ -ЩЕ ТИ ИЗТРИЕ ЦИФРОВИТЕ!
Преди всичко трябва да избереш източник -"кабел" /ЦТВ/
аКО ИЗБЕРЕШ ИЗТОЧНИК АТВ ще хванеш само ефирната цифрова
За всеки случай избери държава Финландия- щото софтуерът при избор България може да не те пусне да избираш цифрово!Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
Пламен Златарев 0888 66 03 18
Коментар
-
Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение...АКО ПУСНЕШ И АНАЛОГОВИТЕ НА АВТОМАТ -ЩЕ ТИ ИЗТРИЕ ЦИФРОВИТЕ! ...
Коментар
-
Докато сме на ТВ вълна, да попитам какво ми направи днес впечатление. Ровя си в сайта на техномаркет, раздел плазмени ТВ и попадам на: SAMSUNG PS-51F4500
До сега не бях поглеждал ТТ данни на плазма и се втрещих от резолюцията: HD READY - РЕЗОЛЮЦИЯ 1024 Х 768 та въпроса е, защо петдесет инчова плазма модел 2013 е с такава малка резолюция ? БлагодаряDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Жена се прибра от работа и се справи бързо с проблема. Оказа се, че машината сама разпознава, че е на кабелна, защото само при настройка АТВ позицията за сканиране беше активна. Сега искам да ви помоля да ми препоръчате антена - евтина, но достатъчна за добър сигнал. На пазара има вътрешни и външни, с различни усилватели.
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар