Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е мнението ви за този телевизор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво е мнението ви за този телевизор?

Какво е мнението ви за този телевизор: Toshiba 50L2333 (125 см, Full HD, 1920 x 1080p, LED Backlight * 100 Hz. Цена 999 лв.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Какво е мнението ви за този телевизор?

Отиваш да го видиш действащ и си решаваш дали картината ти се нрави. Според ревютата звукът му не е достатъчно впечатляващ. Иначе, кво да не му харесваш. Пълно HD, два HDMI, един USB, може да си вържеш и айфон или таблет към него и да си цъкаш копчетата от екрана с дистанционното, гледат се JPEG, PNG, BMP, MP3, MP4, MKV, AVI, MPEG. Ако ти стига, значи е хубав.
    Не съдържа последната дума на техниката, но пък зависи доколко би ползвал липсващите екстри като: по-качествен звук, 3D, wi-fi, интернет браузер, възможности за платено точене на филми, скайп, туитър и фейсбук, други видове файлове от гореизброените, и допълнително USB ако искаш като си включиш таблета да включиш и една клавиатура за пълно удобство.

Коментар

Преди да го пазаруваш, сложи до него един Panasonic и едно Sony от същия клас, и си носи филм с не до там перфектно качество, който да плайнеш и на трите. Ако прецениш че разликата не е съществена, значи Toshiba-та е твоя телевизор.

Към момента между хубав и не толкова хубав телевизор разликата е главно тая - как се справят с лош или не-фулл ХД източник. На FullHD всичките изглеждат супер, но скоро няма да доживеем всичко да ни е с такова качество.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Преди да го пазаруваш, сложи до него един Panasonic и едно Sony от същия клас, и си носи филм с не до там перфектно качество, който да плайнеш и на трите...
        Благодаря, Спарки. Но имам 2 въпроса: кои са моделите от същия клас?; къде и как може да сложа тия апарати така, че да сравня образите?

Коментар

Колега, в някои магазини сортират демонстрационните телевизори по размер, а не по марка...
          Например във Варна в Технополис ги сортираха така. И при избор на ТВ ходих директно там да огледам марките и да сравня еднакви размери/що годе еднакви параметри ТВ с един и същ сигнал.
          Е, продавачите правят номера с променени настройки, но винаги когато се загледаш в даден модел можеш да поискаш да се 'разцъка' с настройките и да видиш кое как.
          След като се спреш на модел им казваш 'благодаря', и вече правиш търговско проучване във всичките ти достъпни магазини за най- евтин и добре окомплектован телевизор (братовчед ми се полъга само по най-евтиното, пък то било така, защото към комплекта нямало 3Д очилата ).
          Въпреки, че в повечето случаи търговското им разузнаване работи добре и на доста места цените са изравнени...
          Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
          Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            Благодаря, Спарки. Но имам 2 въпроса: кои са моделите от същия клас?; къде и как може да сложа тия апарати така, че да сравня образите?
            Моделите - ми тия със същия размер и... стоящи горе долу на същото място като цена, +/-20-ина процента. Обикновено не 3D телевизорите (до кокото виждам тошибата е такава) стоят в долния евтин клас телевизори, независимо от марката. Желателно е да гледаш модели от последната година, което за панасоник значи присъствие на "60" или "6" с някаква буква в модела, например TX-L50BL6E. Въпросния е доста по-скъп (с около 50%), но пък има и 50 инчови плазми, например TX-P50UT50E , което е от миналата година (50-тката преди Е-то накрая значи това), но в почти всички отношения ще сложи кое да е LCD в малкия си джоб.

Просто отиди и поогледай. Окото ти само ще си каже кой е твоя телевизор, но само по оферта в рекламна брошура или от реклама по телевизията няма как да избереш телевизор.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Менюто на ТОШИБА-та и ФИЛИПС-а е изключително дръвнишко и непрактично.Това ако го ползваш за телевизор !Настойката за прием на телевизия- ефирна или кабелна могът да скъсат нервите!
              Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
              Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Купих Toshiba 50L2333D. В момента й правя настрайките. Стигнах до избор между ATV, DTV или АТВ и ЦТВ, но не зная какво е това . Някой знае ли?

Коментар

ATB = Аналогова телевизия
                  ЦТВ - смятам няма нужда да превеждам.

Коментар

Благодаря, но защо АТВ и ЦТВ са заедно в една от възможностите? Освен това ATV и DTV би трябвало да означават същото, а са дадени като алтернативен избор?

Коментар

Нямам идея. Горе ти казаха за менютата. При мен (Panasonic) е "аналогова, DVB-T, DVB-C", и всичките са си отделно, тоест можеш да избираш и настройваш всяко по отделно, независимо от останалите.

Коментар

Ако още не си се преборил с този дръвник
                        ATV и DTV означава дали да търси заедно аналогови и цифрови
                        За АТВ и ЦТВ предполагам с голяма вероятност че това е избор за цифрова -дали ефирна или кабелна - А е антена ,а Ц е кабелна цифрова.
                        Ако си кабелна -съвет пускаш "пълно' сканиране на само на DTV/цифрова/ за да ти ги намери всичките ,иначе трябва да знаеш параметрите на цифровите канали
                        После тръсиш аналоговите една по една-ВНИМАВАЙ, АКО ПУСНЕШ И АНАЛОГОВИТЕ НА АВТОМАТ -ЩЕ ТИ ИЗТРИЕ ЦИФРОВИТЕ!
                        Преди всичко трябва да избереш източник -"кабел" /ЦТВ/
                        аКО ИЗБЕРЕШ ИЗТОЧНИК АТВ ще хванеш само ефирната цифрова
                        За всеки случай избери държава Финландия- щото софтуерът при избор България може да не те пусне да избираш цифрово!
                        Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
                        Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Първоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнение
                          ...АКО ПУСНЕШ И АНАЛОГОВИТЕ НА АВТОМАТ -ЩЕ ТИ ИЗТРИЕ ЦИФРОВИТЕ! ...
                          Това не е вярно. Отделно си стоят на телевизора и си избираш цифрови канали или аналогови да гледаш.

Коментар

Докато сме на ТВ вълна, да попитам какво ми направи днес впечатление. Ровя си в сайта на техномаркет, раздел плазмени ТВ и попадам на: SAMSUNG PS-51F4500
                            До сега не бях поглеждал ТТ данни на плазма и се втрещих от резолюцията: HD READY - РЕЗОЛЮЦИЯ 1024 Х 768 та въпроса е, защо петдесет инчова плазма модел 2013 е с такава малка резолюция ? Благодаря
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Жена се прибра от работа и се справи бързо с проблема . Оказа се, че машината сама разпознава, че е на кабелна, защото само при настройка АТВ позицията за сканиране беше активна. Сега искам да ви помоля да ми препоръчате антена - евтина, но достатъчна за добър сигнал. На пазара има вътрешни и външни, с различни усилватели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X