Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телевизия в автомобил.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Телевизия в автомобил.

С прискърбие колеги вече са установили ,че заводско монтираните ТВ-та в МПС не работят поради липса на цифров МПГ4 декодер.Това важи и за МПС купени дори вчера.Оказва се ,че заводските цифрови ТВ тунери четат МПГ2 сигнал, но не и МПГ4.Така ,че давайте предложения за нещо близо до заводския ъпгрейд.Всеки може да ковне едно мониторче на таблото но това не е работа.Как да го свържа бе младеж!??Как??Между другото миналата година в Австрия имах над 30 програми в движение.Едва ли там няма цифровизация.Та дали пак не ни изработиха нещо с тази цифровизация.Това в най-общ план а не за МПС-тата.

От: Телевизия в автомобил.

Прекарай си кабелна

Разбира се, че ни прекараха с цифровизацията.

Ей така наум мога да пресметна, че сме едно островче на мпг-4 стандарт сред море от отдавна цифровизирани на мпг-2 (поради факта че са се цифровизирали по времената, когато смислен е бил мпг-2).

Просто силно се надявай за твоята кола да има софтуерно решение.

Коментар

Само това успях да намеря като вариант максимално близък до оригинала. И аз търся....... и за сега не ми допада другия вариант /да монтирам сет топ бокс в багажника и да му изкарам инфрадера някъде отпред, за да му работи и дистанционното/. Предполагам и за твоят автомобил ще намериш, въпросът е какво ще струва?
      LZ1PER

Коментар

Колега ова дали работи на MPЕG4 ? Защото ако не е пак няма да работи.Прочетох линка и не видях да пише.

Коментар

Аз си поръчах ето това
          http://www.ebay.co.uk/itm/2-Din-In-D...item2c71eac096

Вчера пристигна, като го взема ще пиша как работи.

Коментар

Аз си поръчах ето това
            .Аваста ми блокира вирус в сайта,а при някой колега има ли го това.
            Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
              Аз си поръчах ето това

Вчера пристигна, като го взема ще пиша как работи.
              Това е при положени, че нямаш оригинална мутимедия, но при положение, че си я има и да се сменя, не си седи добре.
              LZ1PER

Коментар

Има едни модулчета за CI (common interface), ако имаш такъв ще може да четеш mpeg4. Едно като PCMCI карта, бодваш и гледаш, не са и скъпи.
                Първоначално публикуван от Ясен

Ей така наум мога да пресметна, че сме едно островче на мпг-4 стандарт сред море от отдавна цифровизирани на мпг-2 (поради факта че са се цифровизирали по времената, когато смислен е бил мпг-2).
                Koмшиите са на DVB-T2, което е още по-тежък стандарт от нашия. Mpeg4 дава много по-добра компресия, следователно ефирът се използва много по-оптимизирано. Питаш ли Булсатком как си мечтаят да им бяха всички приемници Mpeg4, щото наем на транспондер е някоя друга стотачка месечно, в зелено, а те държат няколко. Аз лично съм доволен от цифровизацията, само да излъчваха на старите мощности по 10 киловата...
                Последно редактирано от Rabin; 16-10-13, 12:33.

Коментар

Има едни модулчета за CI (common interface),...........Следва резония въпрос откъде и как да ги бодна.И това важи ли за аналоговите модули,които не четат и МПГ2?

Коментар

Plug&Play решенията за дигитална телевизия в колата, която се управлява без допълнително китайско дистанционно започват от 500евро. Като това включва декодер, антени, преходни кабели.

Коментар

Първоначално публикуван от Воден дух Преглед на мнение
                      Има едни модулчета за CI (common interface),...........Следва резония въпрос откъде и как да ги бодна.И това важи ли за аналоговите модули,които не четат и МПГ2?
                      Не съм виждал аналогов ТВ с CI, само цифровите имат. Първо кажи имаш ли такъв, изглежда баш като PCMCI на лаптоп. После ще ходя да търся де беше линка.

Коментар

Първоначално публикуван от Воден дух Преглед на мнение
                        С прискърбие колеги вече са установили ,че заводско монтираните ТВ-та в МПС не работят поради липса на цифров МПГ4 декодер.Това важи и за МПС купени дори вчера.Оказва се ,че заводските цифрови ТВ тунери четат МПГ2 сигнал, но не и МПГ4.Така ,че давайте предложения за нещо близо до заводския ъпгрейд.Всеки може да ковне едно мониторче на таблото но това не е работа.Как да го свържа бе младеж!??Как??Между другото миналата година в Австрия имах над 30 програми в движение.Едва ли там няма цифровизация.Та дали пак не ни изработиха нещо с тази цифровизация.Това в най-общ план а не за МПС-тата.
                        Що не се оплака на австрийците или който там е дилърът, че продават out of date продукт за България ? Те са изработили някого....
                        ...а има и с МПЕГ4 ! ....( пак добре ,че няма оплаквания към правителство, парламент и президентство... от коя страна е воланът)

Решение има:http://www.mp4converter.net/tips/con...-to-mpeg2.html

или http://www.alibaba.com/showroom/mpeg...erter-box.html или чичко Гугал, има тонове информация.
                        В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                        В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

То прекарването е процес започнал още с телевизацията.
                          В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
                          В. Иванов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X