Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Детектор за метал и проводници в стена - съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Детектор за метал и проводници в стена - съвет

Здравейте,
    Живея в къща на 100 и кусур години и често ми се налага да пробивам отвори за нещо си, та съм се замислил за нещо подобно. Сменил съм си старата инсталация (с текстилна изолация) овреме със съвременни проводници, но не мога да помня точно къде и как са разположени. Та ще бъда благодарен, ако колеги с опит споделят впечатления за подобни детектори. Иначе съм си харесал Bosch GMS 120
    LZ1AIV

От: Детектор за метал и проводници в стена - съвет

Вършат работа, аз съм ползвал един доста по-евтин детектор, купен от магазин Конрад (моето даже и дървени греди откриваше ), не помня за кви пари, ама май беше 20-30 лв, и щом чрез него безпробемно слагах кабелни канали с дюбели по дължината на таван в голяма стая, като тавана беше осеян с луминесценти лампи, без да имам уцелен кабел, значи върши работа ...
    Това на бош ще е доста по-добро предполагам, но мисля, че даже и по-евтино ще ти върши работа.
    Не съм сигурен дали при всички, но поне при повечето трябва да пуснеш лампата примерно, за да видиш къде са кабелите, тъй като мери магнитно поле мисля ...
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

От: Детектор за метал и проводници в стена - съвет

Намерих го в английския ebay за 59 паунда. Чакам го тая седмица.
      Ще споделя как работи.
      LZ1AIV

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X