Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Код за дистанционно...помощ!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Код за дистанционно...помощ!!!

Здравейте хора,имам нужда от код за дистанционно за телевизор Colortrac LT30C 30" TFT LCD,претърсих интернет и нищо не намерих,купих си универсално дистанционно от Silver нещо си от LIDL,но не мога да намеря кода. Някой има ли си представа какъв е кода на този телевизор?

От: Код за дистанционно...помощ!!!

По принцип има трецифрени и четирицифрени кодове, виж твоето дистанционно за кои е. Ако е за трицифрени ще трябва да пробваш с друго универсално , което е за четирицифрени , освен това повечето от тях все пак имат ограничени диапазони от кодове. В магазина гледаш упътването /паспорт/ на дистанционното дали фигурира твоя модел телевизор с които може да оперира.
    Дано съм бил полезен колега поздрави и успех!
    Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

моето е с 4 цифри,принципно има и настройка по марки,но тази марка я няма,за това искам някой да ми каже какъв е кода за да го вкарам ръчно.

Коментар

Това , че има твоята марка в упътването му също не значи , че има възможност да управлява твоя. Най добре търси в магазина такова дистанционно /с четирицифрени кодове/ , което в упътването му да фигурира не само твоята марка телевизор , но и твоят модел. Ако го има вътре модела ти то и кода ще е даден там./ Ако не е даден кода , а само модела на твоя тел. намери му опцията ,,сканиране,, и насочваш към телевизора , но не знам дали разбираш.....манипулациите при сканиране при различните дистанционни е различен. Успех!
        Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Вижте,знам го начина с купуването на ново дистанционно,казах ви че си купих универсално на което трябва да напиша кода! Дадох му "търсене" ама нещо не става. За това моля не ми давайте съвети какво да правя,ако никой не може да ми даде код за телевизора,аз знам какво да правя по нататък,не ми помагате.

МОЛЯ ДА МИ ПИШАТ ХОРА КОЙТО ЗНАЯТ КОДЪТ КОЙТО МИ ТРЯБВА! НЕ МИ ТРЯБВАТ НИКАКВИ ДРУГИ СЪВЕТИ И БЕЗПОЛЕЗНИ РАЗГОВОРИ. МОЛЯ ЕДИНСТВЕНО ЗА КОД ЗА ПО ГОРЕ ПОСОЧЕНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР!
          БЛАГОДАРЯ!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
            Вижте,знам го начина с купуването на ново дистанционно,казах ви че си купих универсално на което трябва да напиша кода! Дадох му "търсене" ама нещо не става. За това моля не ми давайте съвети какво да правя,ако никой не може да ми даде код за телевизора,аз знам какво да правя по нататък,не ми помагате.

МОЛЯ ДА МИ ПИШАТ ХОРА КОЙТО ЗНАЯТ КОДЪТ КОЙТО МИ ТРЯБВА! НЕ МИ ТРЯБВАТ НИКАКВИ ДРУГИ СЪВЕТИ И БЕЗПОЛЕЗНИ РАЗГОВОРИ. МОЛЯ ЕДИНСТВЕНО ЗА КОД ЗА ПО ГОРЕ ПОСОЧЕНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР!
            БЛАГОДАРЯ!

Добре де, а защо е нужно да викаш (пишеш с главни нукви), да се нервиш и дръвчиш? Колегата се опитва да ти бъде полезен с мнение, а ти отговаряш с рогите напред.

След като никой не ти отговаря по същество и не ти посочва код, значи никой не го знае. Още повече, както сам си писал, в описанието на дистанционното, което си купил не е описана марката на твоя телевизор, което значи, че вероятно не го поддържа. Приеми го като факт.

...
            П.П. Оригинални дистанционни за този модел има по английски сайтове и са от порядъка на дванадесет паунда и още малко за доставка.
            www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
            0898777327

Коментар

Да така е,просто си мислех че тук може да има някой който разбира от тези неща и ще ми каже нещо по съществено или в най добрият случай ще ми даде код! Не викам,просто го написах с главни букви за да се вижда и да не се пълни темата с СПАМ. Съжалявам ако съм обидил някой!

Коментар

За разлика от Митко Желязков, който няма право да пише в темата, АЗ ЗНАМ КОДА И ТИ ПИША, но само за да ти кажа, че вече не виждам причина да ти го дам!

Коментар

Благодаря ви за усложливостта! Уж форумът бил да си помагаме!!! "Знам кода ама няма да ти го дам" ами благодаря ти че ме информира,по добре да си беше мълчал поне да не дразниш хората. Видяло се е че тук никой няма да ми помогне...моля някой администратор да изтрие темата,ще попитам в друг форум.

Коментар

Форумът е за да си помагаме, но никой не ти е длъжен. Хората се опитаха да ти помогнат - ти сам ги отказа още преди да успеят.

Успех в намирането на кода в другия форум.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X