Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Код на радио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Код на радио

Здравеите,как да разбера кода на радиокасетофона,автомобила е пежо ,радиото е оригинално,Fhilips mod 22RC200/65,в пежо ми искат 25лв.не ми се дават,
    "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
    Кольо.

От: Код на радио

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
    Здравеите,как да разбера кода на радиокасетофона,автомобила е пежо ,радиото е оригинално,Fhilips mod 22RC200/65,в пежо ми искат 25лв.не ми се дават,
    Сваляш радиото, записваш серийният номер и го изпращаш на http://forum.legija.net/showthread.p...-code?p=167300
    В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
    В. Иванов

Коментар

Когато си свалиш радиото погледни и батерията за автономно запаметяване на станциите,дали е добре заредена/свързана с +12 волта, тя захранва и чипа за кода. Ако искаш съвсем да премахнеш кода, даваш го в сервиз, но не знам някой сервиз дали работи за без пари.
      В. Иванов

Коментар

Тук искат 10, но не сервиз на Пежо. Ако го разбереш, внимавай, защото ако го сбъркаш, радиото блокира.
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Виждал съм на много коли, кода, записан някъде или в сервизна книжка, или в мануалите..Виждал съм го и записан с маркер върху самия корпус на радиото..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
            Виждал съм на много коли, кода, записан някъде или в сервизна книжка, или в мануалите..Виждал съм го и записан с маркер върху самия корпус на радиото..
            Върху корпусите е много рядко, защото целта на тези кодове е, когато радиото бъде откраднато, то да не върши работа на крадеца.
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

При някои марки вин-чекерът дава и тази информация.

Коментар

При Пежо 306, цифровизацията е била друга.
                В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                  При Пежо 306, цифровизацията е била друга.
                  Моето е 306 и когато свалям акумулатора, после ми иска код. Имам го записан и го вкарвам, обаче когато го объркам, давам 10 лева, за да ми го разкодират.
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                    Моето е 306 и когато свалям акумулатора, после ми иска код. Имам го записан и го вкарвам, обаче когато го объркам, давам 10 лева, за да ми го разкодират.
                    Тъй де, така е и замислено.
                    В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                      Следващият път, при грешно въведен код, пробвайте да оставите радиото включено, без да натискате каквито и да било бутони, докато отново на дисплея се появи възможност за въвеждане на кода. При първи грешен опит този период може да е петнадесетина минути, но с всеки пореден грешен опит това време се увеличава и става часове. А за десет лева могат направо да премахнат кода изобщо.
                      Успех!
                      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                      First impression is not always true. Get inspired.
                      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                        Следващият път, при грешно въведен код, пробвайте да оставите радиото включено, без да натискате каквито и да било бутони, докато отново на дисплея се появи възможност за въвеждане на кода. При първи грешен опит този период може да е петнадесетина минути, но с всеки пореден грешен опит това време се увеличава и става часове. А за десет лева могат направо да премахнат кода изобщо.
                        Успех!
                        Не са ми казвали, че могат да го премахнат, най-вероятно, за да си взимат по 10 лева, всеки път когато отида.
                        Иначе ще пробвам, благодаря.
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
                          Сваляш радиото, записваш серийният номер и го изпращаш на http://forum.legija.net/showthread.p...-code?p=167300
                          Този форум има може би за всички автомобилни музики кодовете,направих си регистрация ,питах и на 15тата минута имах кода.Благодаря на колегата.
                          "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                          Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
                            Този форум има може би за всички автомобилни музики кодовете,направих си регистрация ,питах и на 15тата минута имах кода.Благодаря на колегата.
                            Благодаря колега, сега им писах и чакам отговор, ще пиша ако има развитие.
                            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                            (А1+)
                            О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X