Изгоря ми един активен монитор, а в петък ще ми трябва за поръчка. Някой има ли идея къде в София да го дам за ремонт? Не знам дали е за тук темата, но не намерих по-точен раздел...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спешно търся майстор за ремонт на усилвател.
Свий
X
-
От: Спешно търся майстор за ремонт на усилвател.
http://www.bushona.com/
Опитай при тях ,скъпчии са ,но понякога вършат работа.
-
Не съм го отварял, но мога сега да го и ще щракна. Mackie SRM 450v2. Имаше проблем с ключа за стартиране и спиране, като го изключа и дава късо, но го ползвах с 3 фазно табло и там имаше главен бушон, който при най-малкото спира. Та няколко пъти така без да изгори. Сега го качих при мен да си пускам музика по двора и като го спрях още първия път изгоря нещо и изплю бяла прах.
Коментар
-
Баш с телефона пробвах, но не става. Сега ще взема д100цата и ще ида с нея. Като гледам е R245 или нещо подобно. Сякаш е кондензатор... Не си личи много, щото се е стопила защитен слой като целуфан и е оклепала точно там, но от там изглежда да е. Те са три R-a един до друг, тоз е най-голям. Отивам да снимам...
ПП Притъмня и от ръка дори с VR не става добре...
Последно редактирано от Насов; 22-05-13, 18:45.
Коментар
-
http://www.eserviceinfo.com/download...ie_SRM450.html
дали има нуждаА тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Сега мерих с мултимера, но толкоз му и разбирам. Има минимално съпротивление и в 3те щуротии, но не пискат освен като дам контакт с кое да е от горните крачета към съседно пак горно краче... на тези 3те R-a. Подозирам, че са дали фира и трите. Има и бушон, който не е изгорял. Дядооо теб от толкоз време искам да мина да те видя, че ако ти се занимава казвай и утре ще ти се сипя. Пък и си една идея по-близо без лутането в градО. Казаха ми да пробвам в Конрад. Лошото е, че аз съм приел поръчката и ако не го оправя ще взимам други монитори. Продадох си останалата техника и почнаха да изкачат поръчки... куцуз. И си оставих точно калпавия монитор
.
Коментар
-
Това е импулсно захранване. Проблемът може да е там, но и след него...
Вярвам, че тук ще намериш достатъчно професионалисти с опит.
Спарки?Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
Трудно по телефон и с писане.В сайта има стойностите на елементите,но ... .А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеДядооо теб ......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар