Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера панасоник NV-GS11

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Камера панасоник NV-GS11

Имам такава камера и нали съм много умен съм затрил някъде инсталационния диск. Ако някой има такъв да се обажда, че я държа като паметник тая камера.
    Благодаря предватително.

До: Камера панасоник NV-GS11

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
    Имам такава камера и нали съм много умен съм затрил някъде инсталационния диск. Ако някой има такъв да се обажда, че я държа като паметник тая камера.
    Благодаря предватително.
    А за какво точно ти е инсталационния диск? Мисля, че не би трябвало да имаш проблем по свързването с компютър и без да инсталираш драйверите от диска.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Искам да ползвам ulead video stidio да свалям от камерата през USBто, колегата има камера сони незнам точно модела и като му инсталирахме драиверите и е супер и програмата я разпознава, а моята без инсталирани драивери я разпознава само като USB device и като зема да записвам картината се рзминава с говора, теглихме някакви драйвери от инет но нщо не стана и сега последната ми надежда е ако инсталирам оригиналния диск.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        а моята без инсталирани драивери я разпознава само като USB device и като зема да записвам картината се рзминава с говора, теглихме някакви драйвери от инет но нщо не стана и сега последната ми надежда е ако инсталирам оригиналния диск.
        Не виждам каква ще е разликата между оригиналния диск и драйвери, свалени от сайт на Панасоник

Ако не ме лъже паметта, препоръчваха да инсталираш драйверите ПРЕДИ да включиш камерата към компа.
        Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-08-07, 15:48.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Защо не ползваш FireWire порта (познат още като IEEE 1394 или iLink)? Трябва ти кабел и такъв порт на компютъра ти. И така ще можеш да сваляш в почти всяка програма за видео редактиране.

Коментар

[QUOTE=V93;199542]Не виждам каква ще е разликата между оригиналния диск и драйвери, свалени от сайт на Панасоник

Изтеглих го драивера и ще пробвам още веднъж.

Коментар

Защо не ползваш FireWire порта (познат още като IEEE 1394 или iLink)? Трябва ти кабел и такъв порт на компютъра ти. И така ще можеш да сваляш в почти всяка програма за видео редактиране.[/QUOTE]

Абе малко е сложно щото компа няма такъв порт, освен това е служебен и няма как да му купя платка, освен това имаме админ и без него нищо не може да се прави и едвам съм го навил да мъчим по този начин.

Молбата за диска остава в сила.

Коментар

,,,

Коментар

Мисля, че не можеш да сваляш видео през USB. Ulead video studio e програмка, която по мое мнение не е особено стабилна. Ако искаш да конвертираш форматите по-добре си позвай Movie maker-а на Джамовете иначе стават поразии
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

На колегата камерата е сони но си има оригиналния инстлационен диск и си сваля през USB без никакви проблеми, но програмата му разпознава камерата като сони еди си кои модел а моята я разпознава като USB device.

Коментар

Имам такава камера и ще потърся къде съм забил диска ако все още ти трябва...
                      Малко късно се включвам, ама все пак
                      Warp. Timewarp.
                      Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                      LZ1VAS

Коментар

Много ще съм ти благодарен ако го намериш. Ще има и бира разбира се.

Коментар

Нямаш проблеми. Пиши ми на лично и ще се разберем как да ти го дам
                          Warp. Timewarp.
                          Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
                          LZ1VAS

Коментар

Нещо не ми дава да пратя лично съобщение писал съм ти на ICQto.

Коментар

ти първо погледни дали USB порта на компа е 2.0 защото другите ще ти правят проблем със скоростта на трансфер - трябва ти като минимум 25-30Mbps за да може да насмогва. Аз доколкото знам от USB порта може да се свалят само неподвижните изображения - снимките които се пишат на допълнителната мемори карта , ама може да са измислили нещо ново по въпроса - при професионалните системи за сега се ползва само и единствено файъруайър или SDI и в момента на включване на видеокасетофона към файъруайъра, Уиндоуса /2000 ХР/ си разпознава и модел и марка и оттам нататък всичко си е ОК...
                              May the Force be with You

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X