От 2 дни, седя и се чудя/пробвам ли, пробвам/, как аджеба, обикновено радио, World Multi Band, даже марка няма, както си седя в Якоруда, хващам Сръбска, Хърватска, някаква Английска, някаква Японска, за Гръцки да не споменавам, че сам много и още куп други станции, възможно ли е, да си в Юго-Западната част на страната и да хващаш с обикновено/май китайско/ радио такива станции/естествено ги хваща, на различните честоти, FM, MW, LW и SW, като SW-то се регулира от 1во до 7мо/, от техните антени ли хващам или и в България се предават и други радия??
Яде ме от вътре, не вярвах, че има такива възможности, те т'ва радио, та съм учуден.... То българските не хваща, пък хваща от кънда мънда, радио.... Нормално ли е....
Български хваща 2-3, Благоевград, Христо Ботев и още едно, а примерно, радиото, което се излъчва от град Банско, не хваща??... Някой може ли да разясни, защо се получава така ??
Яде ме от вътре, не вярвах, че има такива възможности, те т'ва радио, та съм учуден.... То българските не хваща, пък хваща от кънда мънда, радио.... Нормално ли е....

Коментар