Устройство което усилва сигнала на мобилните оператори. Някой ползвал ли е? Бихте ли споделили мнения?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Усилвател за GSM
Свий
X
-
-
От: Усилвател за GSM
Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнениеБлагодаря. Не я намерих.
Някой с по-пресен опит?
Ползвах две години home box към Мтел в район със слаб сигнал и понежеи устройството в 50% от времето не можеше да работи, след многократни разправии в края на миналата година от Мтел ми казаха че имат нов модел с външна цифрова антенка( каквато е на цифровите ТВ тунери) , съгласих се да доплатя но когато ми дадоха устройството се оказа че са сбъркали модела и аз прекратих всякакви договорености с тях. Минах към Виваком защото имат малко по добро покритие в района.
Служебно съм монтирал доста GSM repeater ( booster) но те са създадени за покритие в метро или голями сгради, там където в градска среда железобетонът се явява преграда за разпространението на сигнала, вътрешно сигналът се разпространява по кабел ( приличащ на ПВЦ тръба между отделните антени) Правилото е телекома/телекомите да си ги финансира и изгражда тези системи.( за да не губи трафик от клиентите)Такава система струва между 100 - 300 000 евро и не става за малки населени места.
Малки бустерчета за лична употреба към българските оператори аз не съм срещал ?В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
От: Усилвател за GSM
Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнениеМалки бустерчета за лична употреба към българските оператори аз не съм срещал ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар