Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Усилвател за GSM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Усилвател за GSM

Устройство което усилва сигнала на мобилните оператори. Някой ползвал ли е? Бихте ли споделили мнения?
    I get High by going Down

От: Усилвател за GSM

http://www.offroad-bulgaria.com/show...E2%E0%F2%E5%EB

Коментар

Благодаря. Не я намерих.
      Някой с по-пресен опит?
      I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
        Благодаря. Не я намерих.
        Някой с по-пресен опит?
        До днес опита ми е безуспешен с преодоляването на слаб GSM сигнал.
        Ползвах две години home box към Мтел в район със слаб сигнал и понежеи устройството в 50% от времето не можеше да работи, след многократни разправии в края на миналата година от Мтел ми казаха че имат нов модел с външна цифрова антенка( каквато е на цифровите ТВ тунери) , съгласих се да доплатя но когато ми дадоха устройството се оказа че са сбъркали модела и аз прекратих всякакви договорености с тях. Минах към Виваком защото имат малко по добро покритие в района.

Служебно съм монтирал доста GSM repeater ( booster) но те са създадени за покритие в метро или голями сгради, там където в градска среда железобетонът се явява преграда за разпространението на сигнала, вътрешно сигналът се разпространява по кабел ( приличащ на ПВЦ тръба между отделните антени) Правилото е телекома/телекомите да си ги финансира и изгражда тези системи.( за да не губи трафик от клиентите)Такава система струва между 100 - 300 000 евро и не става за малки населени места.

Малки бустерчета за лична употреба към българските оператори аз не съм срещал ?
        В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
        В. Иванов

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Байкушев Преглед на мнение
          Малки бустерчета за лична употреба към българските оператори аз не съм срещал ?
          Няма и да срещнеш, поне за GSM сигнал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X