Сестра ми реши да ми подари стария си лаптоп Тошиба NB 100 и пред мен изниква въпроса от кой оператор да си взема въпросното устройство . Нищо не разбирам в тази област . Преди време ползвах лаптопа на един приятел с устройство на Мтел определено беше голяма мъка . Естествено не ми се дават и много пари за такси .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Безжичен интернет. Какъв ?
Свий
X
-
От: Безжичен интернет. Какъв ?
В работата и евентуално на вилата . В работата би трябвало да има служебен безжичен сега ще поверя . Говорим за нормално ползване няма да тегля филми през него .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Къде ти се намира вилата ако не е тайна ? Има ли някой с съсед с WIFI .. сиреч не е задължително да взимаш флашка на GSM оператор. Може да ти трябва просто по мощна антенкаLyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Провери какъв пакет ГСМ ползваш. Ако е фирмен (бизнес) на голяма група, провери там условията.
Между Вива и Мтел разликата е толкова малка, че едва ли ще я усетиш. Важно е да се провери селата и извънградските обекти които посещаваш най често кой ги покрива по-добре. В София покриват всички.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Като отидеш на местата които те интересуват виж с някой мобилен телефон има ли 3g покритие - картата на сайта на операторите може да те ориентира но на места където пише че има ми се е случвало да няма и обратното.When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
-
Има и "странични" схеми за интернет от мобилен оператор на компютър:
Примерно: 5 лв Вивакомски интернет към телефона и:
1. шерваш през блутут към компютъра;
2. шерваш през WiFi на телефона ако си с Андроид
По този начин имаш и на телефона и на компютъра интернет.
С 5 лв. и изчерпани мегабайти на максимална скорост (след 3-ти ден) и EGPRS (не 3G) и Виваком можеш спокойно да си браузваш в интернет и да си вършиш работа от къщи в офиса през Remote Desktop или TeamViewer.Публикувайте отговор
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеСъгласен, с 5 лева към виваком си върша много работа. Но съм ги пуснал към картата на телефона....Публикувайте отговор
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар