От коя верига магазини си купувате стойки за GSM,GPS,Palm и др.Става дума за поставяне в кола,и да са здрави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде си купувате разните му стойки...
Свий
X
-
До: От къде си купувате разните му стойки...
От практикер за GSM-а, а за ГПС-a и покета по-добре оригинална - доста по-стабилни са от универсалните. В смисъл, че по-добре обхващат устройството, когато са оригиналните. Захватите към предното стъкло са почти еднакви (изключвам очебийните ментета), но за да стои стабилно в джипа ги монтирай, така, че долният им край да опира в арматурното табло - така няма да се мандахерцат непрекъснато."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
-
Това е един добър начин да си осигуриш източник на шум в купето, защото при повечето стойки има някакво движение, поради което стойката (или уредът) ще се блъска в таблото ...Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнениено за да стои стабилно в джипа ги монтирай, така, че долният им край да опира в арматурното табло - така няма да се мандахерцат непрекъснато.
Поддържам. Стойката на RAM, която ползвам за GPS-а, се държи стабилно за челното стъкло, много по-солидна е от предлаганите от Garmin и позволява доста широк диапазон от настройки на положението на GPS-а.Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеЯворе от практиката най-добре до момента се справят стойките RAM...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Моята гарминска стойка също я подпирам леко в таблото. По-точно самия GPS. Иначе има едно неприятно вибриране. Няма шум, просто укротявам този резонанс. Всичко е за сметка на самия уред, но не съм сигурен в кое положение получава повече вибрации.
Коментар
-
Eто и каталога на RAM свален от сайта им и които качих тук за удобствоДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Според мен, за уреда е по-добре да се полюшва на стойката, отколкото да е опрян на таблото, защото така, дори и да не се почуква в него, все пак сътресенията , които му се предават, вероятно ще са по-силни.Първоначално публикуван от ribaro Преглед на мнениеВсичко е за сметка на самия уред, но не съм сигурен в кое положение получава повече вибрации.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ами при мен се налага да "разкрача" стойката доста, понеже опира антената в прозореца. И в резултат на това, gps-а така подскача, че на моменти е трудно да се различи нещо по екрана. Подпрян на таблото не помръдва. Понякога слагам парче дунапрен между таблото и корпуса, но не е особено удобно. При всички положения при този модел (60CSX) са предвидени някакви сътресения, надявам се да не му вреди. Времето ще покаже...
Коментар
-
Ей за това харесвам стойката RAM, която ползвам. Стои много стабилно.Първоначално публикуван от ribaro Преглед на мнениеАми при мен се налага да "разкрача" стойката доста, понеже опира антената в прозореца. И в резултат на това, gps-а така подскача, че на моменти е трудно да се различи нещо по екрана. ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Вече има ли при него налични?Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеЯворе от практиката най-добре до момента се справят стойките RAM... За тях се обърни към Събин..."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Тези стойки в каталога са много хубави. Има ли ги някъде изложени да се видят или само с поръчка? Също ме интересува дали има някой да ги дистрибутира във Велико Търново, Габрово, Русе или изобщо в Северна България?"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Такива стойки има във всички магазини на Стемо. Различна дължина на рамото и много яко захващане към стъклото. Цената е доста дебела но си заслужава.
Имам една такава и не е мръднала за разлика от аксесоарните които като се нагреят не само падат ами е не се лепят вече.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнениеОт коя верига магазини си купувате стойки за GSM,GPS,Palm и др.Става дума за поставяне в кола,и да са здрави.
За Навигатора от тук си купих:
http://www.geotrade.bg/
София,
бул. "Васил Левски" 80А
Телефони:
02 / 980 4004
02 / 986 4518
02 / 989 6255
За GPS потребители нашите координати са:
42°41`20.9"
023°19`49.5"Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар