Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с авто ЦД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с авто ЦД

Имам проблем с радиото в колата, при пускане на радио свири минута-две и спира, неще нито една станция да захапе.
    ЦДто и флашката, блутута и картата си ги свири нормално.
    Според мен нещо в настройките е проблема, явно търси нещо, къде според ваз е проблема?
    Радиото е: http://lidlreviw.wordpress.com/2010/...0%D1%82%D0%B0/
    Явно ще ходи на сервиз, но е още гаранционно и сервиза е на майната си, а проблема може да е само в настройки, затова първо да се допитам тук, благодаря.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

От: Проблем с авто ЦД

Провери дали си на режим FM, ако е така и натиснеш бутона за търсене и не намери нищо, варянтите са 2 -
    1) окачена антена / прекъснат кабел до антената. Много са чувствителни към тези неща. Радио без антена не може да хване абсолютно нищо.
    2) Най-вероятно е блокирал тунер. Често при тази техника се случва тунера да сдаде багажа и всичко друго да работи, без да прихваща радио.

НО най-добре го води на сервиз те ще ти кажат какво му е. И нали си знаеш - ИЗОБЩО не бърницай по радиото, даже кабелите не разкачай, щото от сервизите са големи п@дера@и.

Поздрави !

Коментар

Хи, колега виж да ли ти е включен AF , при мен го прави този номер при включено. Разгледай другите настройки на радиото и виж как се държи при изключени такива.

Коментар

Включено е това AF, играх си но не успях да го махна, утре продължавам с опитите.
        AF, за какво служи?
        Благодаря.
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

При мен е някаква настройка на радиото, която при по слаб сигнал да търси друг такъв силен. При мен не го пишеше в книжката от къде се изключва и докато разбера ми се отели вола/ задръж натиснат бутона на усилване и виж дали ще се махне/. Имаше други такива настройки за радиото, които да ти търсят информация и други такива в ефира. Та разгледай в книжлето какво има и какво е включено. Успех

Коментар

При тебе е 7цата е АФ и погледни в ръководството на 22 страница.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X