Колеги имам следния проблем. Миналата година си сложих в 307-цата ДВД Навигация 2 ДИН от тея за вграждането които са и преди около месец на екрана ми исписа - Please insert SD card to install aplication. Обаждах се в няколко сервиза но нищо не можаха да ми кажат. Иначе си работи и радиото и диск като сложа свири но този надпис си стои на екрана и не може да се ползва нищо друго. Ако някой може да помогне с нещо нека пише. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с 2DIN Car Navigation System
Свий
X
-
От: Проблем с 2DIN Car Navigation System
Виж и с каква операционна система е, предполагам че е с нещо от рода на WinCE. Предполагам ако е така не е проблем да се смени софтуера.Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
-
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнениеМодела утре ще видя как точно беше.
Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение........ Предполагам ако е така не е проблем да се смени софтуера.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Имам проблем с откриването на книжката а по самата система не пише нищо но ето линк където пише всичко - http://www.alibaba.com/product-gs/56...r_PEUGEOT.html
Коментар
-
Еми ето ти го модела:Model Number: AOK-PE701
10.Machines software (including the CPU software and UI interface) can be upgraded by SD card.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Ами където пише gps card е картата на навигацията а в другия слот имам карта на която имам записани клипове които си гледам.
Вече им писах мейл остава да чакам отговор да видим кво ще кажат.
Колко го рестартирах и пак същото няма оправянеПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-01-13, 13:47.
Коментар
-
Все още никакъв отговор от мейла който пратих, дали някой ще му обърне внимание въобще. А дали по модела не може да се изтегли софтуер и да се инсталира от някой който разбира на тея неща защото в тая сфера на мен нищо не ми е ясно.
Коментар
-
търсих в нета но firmware за това устройство не намерих - не каза дали gps card се чете от компютър и какво става с навигацията без нея.When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
-
Първоначално публикуван от don_baro1 Преглед на мнение...
Колко го рестартирах и пак същото няма оправянеСедя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар