Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с камера Blackvue DR400G

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с камера Blackvue DR400G

Значи, поръчах си въпросната камера за кола (видеорегистратор ако щете) от Корея, камерата си дойде и работеше нормално цял един ден. Дразнеше ме че ломоти на корейски, и реших да и кача последния firmware (английска версия), който си дойде заедно с камерата. Качих всичко на СД картата съгласно инструкциите, ръгнах картата в камерата и ... греда.

По идея камерата трябва да си изчете всички ъпдейти от картата и да си ги инсталира. При мен обаче нищо такова не се случва, а ми дава някакво съобщение за грешка на корейски. След малко ровене в нета се оказа че съобщението е за неразпозната версия на софтуера. Пак по инфо от нета (от хора със сходен проблем) пробвах да нанеса няколко промени в един .bin файл. Според пичовете от нет-а при тях това е проработило, но при мен камерата тъпо и упорито цикли събщението за грешка.

Някой съфорумец да има тази камера и да се е сблъсквал с подобен проблем ? Щото вече обмислям да изпратя камерата обратно на продавача, с нецензурни честитки от моя страна...
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

От: Проблем с камера Blackvue DR400G

може да прозвучи тъпо, ама пробва ли с reset?

Коментар

Жоро, ако не стане с ресета (IvanIvanovi нали с тебе сме по трудните методи ) Пробвай с предпоследния фърмуер било то и на корейски ако запали начи е ок и проблема е в новият софтуер. Едно съм научил никога ама никога не качвам последен фърмуер .. щото после играта в сървърното е много голяма
      Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
      A POS
      0885600200
      За момента пасажер

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        може да прозвучи тъпо, ама пробва ли с reset?
        Човече, нищо не ми звучи тъпо, щот вече побелях с тая камера Ама дай малко по-детайлно, какво е туй чудо, и как точно да го направя. Щот нали аз съм малко абориген в ИТ технологиите. Та малко повече детайли в стил "цъкни тук и после цъкни там" ще бъдат от голяма полза.

Любо - сега търся някакъв предпоследен фърмуеър, пък бил той и на патагонски, ама на официалния сайт засега съм греда. Продавача ми писа че фърмуера на СД картата може и да бил прецакан, и обеща да ми прати нов на мейла, та засега стискаме палци тоя дето ще прати да вземе да проработи...

Коментар

Re: Проблем с камера Blackvue DR400G

И според мен пробвай с друга версия, обаче преди това може да форматираш картата.
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
            Човече, нищо не ми звучи тъпо, щот вече побелях с тая камера Ама дай малко по-детайлно, какво е туй чудо, и как точно да го направя. Щот нали аз съм малко абориген в ИТ технологиите. Та малко повече детайли в стил "цъкни тук и после цъкни там" ще бъдат от голяма полза.

Любо - сега търся някакъв предпоследен фърмуеър, пък бил той и на патагонски, ама на официалния сайт засега съм греда. Продавача ми писа че фърмуера на СД картата може и да бил прецакан, и обеща да ми прати нов на мейла, та засега стискаме палци тоя дето ще прати да вземе да проработи...
            то и аз съм един специалист, ама карай. мойта камера забива когато възпроизвежда HD файл на нейното си екранче и не реагира на никакви бутони......... първи път я разглобих, с идеята да извадя батерията, тя се оказа запоена и точно преди да ходя за поялника видях бутонче, което като го натиснах се рестартира. сглобих я и се оказа че си има достъп до това бутонче и от вън, една малка дупчица /като на повечето GSM/ и то там ресетваш с топлийка- огледай хубаво дали имаш такава.

Коментар

ммм, мойта гад няма бутон за рисет, всичко си го чете от СД картата. Чакам новия файл от продавача и ще докладвам резултата.

Коментар

Пробвай да дръпнеш от сайта им SD Formatter:
                https://www.blackvue.com/en/contents...erboardsort=28
                Като форматираш картата, пробвай с фърмуера за твоята камера / ако не си го направил вече:/
                https://www.blackvue.com/en/contents...erboardsort=29
                На мен също не искаше да ми се ъпдейтне преди време, но горната процедура проработи.

Коментар

Благодарско - ще се пробва задължително.

При тебе успя ли да мине английския фърмуеър. В смисъл - на корейски ли шпреха или на инглиш ?

Коментар

Моята си беше на английски, ама аз естествено исках да я ъпдейтна Това беше преди доста време и си спомням, че първия път имаше ядове, но като форматирах и опитах с друга версия и се оправи. Само не помня, дали сложих по-нов софтуер или се рових да търся предишна версия.

Коментар

Успях да я подкарам със стария корейски фърмуеър. Намерих също и стари версии на английския фърмуер, и чрез метода проба-грешка ще тествам коя е последната стабилно работеща версия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X