Обява

Свий
Няма добавени обяви.

PlayStation 2 - всички игри зареждат, само една не иска...?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• PlayStation 2 - всички игри зареждат, само една не иска...?!

Реших днес да си включа PlayStation 2-то и да поиграя малко на Gran Turismo "4" тъй като имам и волан и ще е забавно, да си загубя качествено времето. Обаче какво се случи. Включвам аз плейстейшана вкарам диска на играта и ми изписва Browser и Sistem Config.... и изобщо не иска да зареди, мамицата му....
    Имам и други игри, всичките си тръгват, няма никакъв проблем, а тази Гран Туризмо не иска... сложих и мемори картата и пак не иска да тръгне тая игра, някой има ли си на идея, защо така се получава...?

От: PlayStation 2 - всички игри зареждат, само една не иска...?!

Дискът в какво състояние е?
    Kawasaki KX250F

Коментар

Състоянието му е добре, няма драскотини. Казаха ми да сложа мемори картата и да пробвам и пак не иска... Нямам си и на идея, защо така прави.

Коментар

Оригинален, копиран, оригинален пс2, "чипнат" ?
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Оригинален е дискът, отгоре пише PAl. Играта е GRAN TURISMO 4 THE REAL DRIVING SIMULATOR - диска е в отлично състояние... Плейстейшана не е чипосън.

Коментар

С GT4 диска в системата - изключи PS2-ката, после я включи държайки RESET бутона натиснат, докато не се появи Sony екрана, после го пусни.

Ако не стане - пробвай дали върти оригинални двд-та. Има вариант самата PS2 ка да е със зацапан четец. Повечето игри ще минават, но тези които са на двуслойно двд може да зациклят, а GT4 е на двуслойно. Успех.

Коментар

От един приятел ходих взех, неговия PS2 - играта си върви и волана се справя отлично. А сега ще пробвам това което каза на моя PS2, също така ще го почистя добре, дано да се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                От един приятел ходих взех, неговия PS2 - играта си върви и волана се справя отлично. А сега ще пробвам това което каза на моя PS2, също така ще го почистя добре, дано да се оправи.
                Зацапана леща на двд четеца най-вероятно.

В нета има сума ти упътвания, пробвай с гугъл cleaning ps2 lens. Ето ти един резултат.

Процедурата изисква разглабяне на гадта разбира се. Не пипай бялото колелце което регулира ъгъла на лещата, понеже разцентроваш ли я ще се видиш в приключение.

Като го оправиш - вземи си Tourist Trophy. Невероятна е.

Коментар

Почистих го и сега работи, добре, бих казал перфектно! А сега, следва чипирането ли, защото искам да си свалям игри от нета. А до колкото разбрах, трябва да е чипнат, че да ми тръгват игрите.
                  Видях в нета играта Tourist Trophy, май ще се зарибя по нея... така каквото видях от снимките, ми хареса.

Коментар

Може ли да ми обясните как по точто да го почистя защото в момента аз имам същия проблем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X