Препоръчайте онъпнсорс ЕРП за малка фирма под 20 човека.
Пари няма тъй че
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Не съм сигурен, че има безплатни ЕРП, това са скъпи продукти. Ако имаш предвид счетоводен, търговски и складов софтуер за управление на бизнеса, разгледай това. Не знам дали е open source, ама е безплатно
Или питай Андро (Андрей Боянов), той има земане-даване с подобни неща.
Да бе зяпах. Интересно е дали някой се е сблъсквал с подобна задача и да има практически опит.
Щото нали нямам проблем да се обадя на САП, дип се познааме лично от хилядолетия, ама там са едни други неща
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
За това ти е необходимо само складова (освен ако производството не е много сложно и не може гъвкаво да се води в складовия модул). Микроинвест отворен код на линукска версия. Според това което казваш мисля ще ти е полезна.
Коментар