Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интерактивна телевизия на виваком- мнения!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Интерактивна телевизия на виваком- мнения!

Не съм сигурен дали е за тук въпроса...
    Някой да има наблюдения върху продукта?
    Плюсове и минуси (и за в бъдеще евентуално).
    Питам от името на мой познат и признавам че не съм търсил подробно какво представлява, а ако тук никой не може да отговори - не виждам къде.
    Sent from my Nokia s fenerche

От: Интерактивна телевизия на виваком- мнения!

Никой ли?
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Ми..кви минуси може да има-май само плюсове.Аз имам от няколко седмици и съм доволен,макар,че нямам много време да я гледам.Макар,че съм на SD-в моя район все още няма HD,качеството е отлично.Записваш си,връщаш,имаш видеотека със 300 филма-първите 6 месеца безплатно ..за 15.80 лв на месец си е ок.Ако нямаш друга кабелна струва си да се вземе пълния пакет с повечко програми.Лошото е само ,че максимално 2 телевизора се подключват.Това е.
      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Това дето можеш да стопираш мача докато изтичаш до WC-то е голям плюс Какво друго му трябва на човек.

Коментар

Аз без да съм ползвал услугата, мога да кажа, че съм МНОГО СКЕПТИЧЕН. Особенно за гледане на HD канали през ADSL-a на ВИВАКОМ.
          Като принципно за некомпресирано HDTV 720p има битрейт ~ 10 000 kbps (10 Mbps), а Full HD около 30 Mbps. Да кажем, че компресираното ще иска 17Mbps...
          Последно редактирано от Pacific; 23-07-12, 21:55.

Коментар

Е нали ще има оптични кабели за високите скорости, така обещават.

Коментар

...Ще има... Ама къде... и кога...?! За София, Пловдив и Варна да, ама за другите градове... Бая време може да гледат TV по медената жица, преди оптиката да ги огрее

Коментар

Aз го ползвам това чудо и имам само един коментар на английски - YESSS!!!Като се разхождам по програмите и видя някое предаване, вместо да ме е яд, че не съм го хванал от начало, просто го превъртам ... ааа и няма такъв кеф, да си прескочиш рекламния блок баш в най-интересното. Оптиката ни я прекараха преди 2 месеца и няма никакви проблеми с HD, нито със скоростта на нета. Единствен минус е, че понякога у-вото за телевизията "зависва" и си иска рестарт от копчето, но това може да е само при мен.Като цяло, кефът е голям, голям кеф е и е голем кеф това е.П.П. Телевизия, домашен (кабелен) телефон и интернет общо за 30 лв. на месец.. мен ме устрийва и това.
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  .П.П. Телевизия, домашен (кабелен) телефон и интернет общо за 30 лв. на месец.. мен ме устрийва и това.
                  Хич на ми се вярва да е САМО за 30лв. Дори и да са те "забили" за 2 години...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X