Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обща GSM група за Форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обща GSM група за Форума

+ПЛ -картата би свършила работа.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

по - скоро измислете метод за легитимация с която всеки да си сключва договор по договорените за целта условия и да си го плаща. Много от колегите, които са регистрирани във форума имат семейства, които не са регистрирани но ще искат да им вземат карти да говорят в групата.
      Нищо не пречи да се сключва и при тази система. Аз теб те познавам и мога да ти дам и 10 карти - ако искаш лично, ако искаш на всеки от семейството поотделно. Официално картите се водят на "Офф медия", аз поемам риска, а за плащането се уговаряме помежду си. Но ако се появи някой с 3 съобщения все пак ще му поискам 50 лв. депозит, защото нямам представа дали няма да ми избяга.

Разтрогване на договора по всяко време от някой от нас ? Не би могло да е невъзможно да се договори при наличие на 1000+, да речем, абоната.
      Договорът е само един - с Офф медия. Всеки може да се откаже от номер си с известно предизвестие, мисля да го направим 1 месец. В това време все някой ще запълни бройката. Но по-конкретно като ми пратят подробна оферта.

Не плаща спират му номера , но другите не страдат
      Договорили сме го това, даже ще има известен гратисен срок да си пази номера, ако има само временни затруднения с плащането. Телефоните могат да се спрат, само ако фирмата не плати цялата сметка за всички номера.

Опа, забравих и още нещо важно. И телефон ще подарят на всеки член от групата. От големината на групата ще зависи на каква стойност. Няма да стигнем чак до смартфони, но ние в редакцията имахме по около 60 лева за 20 човека група.
      Последно редактирано от Владимир Йончев; 18-07-12, 16:27.
      www.offnews.bg

Коментар

Притежателите на +ПЛ не са ли ограничени до няколко стотин...
        По скоро форумните карти от тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=147157 Тъкмо и нещата около тях ще се оживят малко, а и идеята им е именно такава -за легитимация като участник във форума...

Коментар

Eeee, Влади, надявах се поне на HTC !
          Отстъпвам си правото на Нокия за 9 лв. на някой друг, а може и форумът да събере всички тояги и да излезем на битака , да ги шитнем по 5 лв. , се ш съберем за бира на събора ! Смартфони на цена от 9 лева също предлага един от операторите, макар и най-куция.
          Менди, точно хората с +ПЛ имат право и на карти(виж мнение номер 2 в посочената от теб тема), а +ПЛ се получава по 2 начина - или с препоръка, или по лични заслуги към форума.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
            Отстъпвам си правото на Нокия за 9 лв. на някой друг....
            За мен, за мен

Аз само такива телефони ползвам, за мен няма по-добро. Обикновена проста слушалка, без никакви екстри. Когато съм имал малко по-засукан телефон пак съм го ползвал само като слушалка, и съм решил, че нямам нужда от скъпа играчка. То и ги чупя доста лесно, та играчките не са за мен. Определено.

Сега ще ме карате да вземам телефон с три карти ли?..
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Значи съм разбрал грешно за картите на форума. Бях останал с впечатление че могат да се издават на активни участници и такива +ПЛ, а не само на такива с +ПЛ.
              Идеята беше членовете на форума да се легитимират с тези карти в офисите на оператора и така да бъдат включвани в групата, като всеки подписва индивидоален договор.
              Така картите няма да са само на един договор с ОФФмедиа и всеки си отговаря сам за евентуалното неплашане на сметката, а и ще може да си включва допълнителни екстри към абонамента.
              Но както и да е. Явно няма как да стане по този начин.

Коментар

Владо, имам подобен опит. Много, ама много горчив опит. Интерес от това ще имат само и единствено от оператора, колкото и в розови панделки да ни го представят. А между нас (и в частност между медията и участниците) ще избуят кофти настроения с оставащ горчив вкус в устата. И то - за нищо. Защото нито медията, нито участниците ще спечелят нещо. Ако искат от оператора да се допопуляризират между нас - да си сключат договор за реклама със сериозно вписана сума и така и медията ще си инвестира в нещо и ние ще сме най-доволни от ъпгрейда на медията. Останалото е прах в очите. Те и сега разговорите не са скъпи (бях писал в една друга тема за моя план), така че - малък им е моркова...
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Най-доброто нещо е "Оффроуд пакет" който срещу определена месечна такса да се добавя към основния абонамент
                  Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                    Най-доброто нещо е "Оффроуд пакет" който срещу определена месечна такса да се добавя към основния абонамент
                    Така всички трябва да са на един оператор за да добавят пакета. Губи се смисъла защото всеки оператор за хора на абонамент предлага безплатно към оператора - следователно няма да е необходим пакет.
                    Пример: Ако картите са на юридическо лице "ОффМедия ..." в Мтел - всеки един с телефон на юридическо лице в Мтел говори безплатно с другите (и много предплатени планове), както и те с него.
                    Ако са на Виваком - почти всеки потребител на Виваком ще говори безплатно с тях.
                    Разговорите вече са на доста добри цени и ще са малко хората които имат нужда за карта в групата (при тези условия).
                    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Говоря за нещо много просто и реално постижимо .......... .
                      Аз примерно съм на месечен абонамент от 20 лв който включа определен брой безплатни минути но интернет никакъв .
                      За + 5 лв месечно мога към месечния ми абонамент от 20 лв да добавя пакет "Интернет" .
                      Отиваш в Мтел.Глобул или Виваком плащаш си месечната такса и ако желаеш този месец пакет "Оффроуд" си го добавяш.
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                        ...Аз примерно съм на месечен абонамент от 20 лв който включа определен брой безплатни минути но интернет никакъв...
                        Безплатни "минути" няма. Има такива, включени в абонаментната такса. Платени, разбира се...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Колеги малко са хората от форума които контактуват по телефона. Повечето го правим във форума или на лични съобщения. Не знам колко ще поискат такава карта и дали изобщо ще искат да се обвържат с още един договор.
                          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                            Колеги малко са хората от форума които контактуват по телефона. Повечето го правим във форума или на лични съобщения. ...
                            От личен опит знам, че основната цел при сключване на такива "групови" договори е не толкова да се ползват много помежду участниците в групата, а от познати и роднини, които по друг начин няма как да се възползват от т.нар. безплатни минути в групата. Вече бяха споменати изпробваните варианти на МВР (с вариациите на СФСМВР, например) и МО.
                            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Най-добрият варянт е ако може 1 група и за 3те оператора, и всеки да може да се включи в тази група с личният си мобилен, без да сключва нови договори.
                              Газ 69 2.4i
                              Густо майна, пътят свърши !!!
                              GSM: О895 7О6О59

Коментар

А и ние сме така - БТК и ВИВА се погрижиха за това. Идеята ми беше за разговори с колеги във форума.
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X