Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за парктроник!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за парктроник!

Колеги взех си от онези китайски боклуци наречени "Парктроник" и взех,че го монтирах преди да го пробвам Направих всичко както си е по книга,монтирах датчиците на бронята,закачам + и – включвам задна и о ЧУДО работи и даже писука много неприятно.Проблема е ,че само писука и светят всички лампи без да ми показва цифри.Всичко съм вързал както е показано и не знам какво да го правя.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:park.jpg
Прегледи:1
Размер:154.3 КБ
ID:5973439

От: Помощ за парктроник!

1.Провери отново как си свързал сензорите ( датчиците ).
    2.Монтирай теглич!

Коментар

Едва ли ще си струва да се мъчиш да го оправиш - към 25 лв излизаха. А и той ти е дал производствен дефект - защо не го върна? На последната ми кола даже не си играх да прекарвам дисплея до таблото. Пискането ми е напълно достатъчно да разбера още колко см имам.

Коментар

Здравейте колеги, имам проблем с парктроника/ китайче/. При и след дъжд дори и слаб пищи та се не трае и то явно от няколко датчика тъй като дисплея индикира и от двете страни. Като изсъхне се оправя. Тия сензори не са ли херметични? Май се наиграх с модела, въпреки че е масово продаван по сайтовете. Ей го на:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:parktronic.jpg
Прегледи:2
Размер:44.7 КБ
ID:5554666
        "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X