Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хардуерен capture на видео.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хардуерен capture на видео.

Виж това = BB FlashBack

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
      Виж това = BB FlashBack
      Работи чудесно до момента в който не пуснеш нещо fullscreen. Добра алтернатива за всичко, което мога да направя без хардуер - инструкции за MSOffice и п.р. За съжаление останалото остава открито, като въпрос.

Коментар

Camstudio записва всичко без проблеми. Сега ще направя кратко демо...

* ниското качество е комбинация от стандартните настройки на capture програмата и още повече от youtube - не съм се занимавал професионално с capture и не им знам триковете за това как да се синхронизира най-добре.

И не е единствената програма. Примерно Camtasia Studio със сигурност го прави... Adobe Captivate трябва да го може също. Изобщо софтуерно погледнато е отдавна решен проблем.

** машината, на която е записано горното е на... близо 12 години.
        Последно редактирано от Wattie; 05-06-12, 19:05.

Коментар

Проблема не е в краткото демо... проблема е в 40-50 минутните инструкционни видеота, които трябва да направя... По-горната програма записва малко по-икономично и като цяло е добре, като резолюция, но само в режим на прозорци. Ако трябва да подготвя нещо във пълноекранен режим започва ужасно да насича.

Карай - почти се предадох и реално ми излиза по-евтино да е чист аналогов запис с читава дигитална камера...

Коментар

Няма проблеми с дългите клипове - ако ще дори и часове да са. Въпрос на натоварване на процесора и вид на използваната компресия. Пробвай да записваш в MPEG например и ще видиш, че насичане въобще няма да има при колкото си щеш дълго видео.

А защо програмата ти "насича" в пълноекранен режим за мен е мистерия на този етап. Предполагам, че програмите, които пускаш са много "cpu hungry" - опитай се да им намалиш приоритета на процеса през task manager.

Коментар

Принципно - нормално написаните програми (сървъри) могат да сменят изхода във файл (не в у-во).
              Принципно - на Хсървъра (под линукс, етц) можеш да смениш (добавиш) изхода във файл.
              Принципно - за това, което ти обясняваш можеш да плзваш и ВНЦ.
              Не ми се изпада в подробности, но съм го правил, вкл. за досовски програми, но отдавна изоставих бозаджийските програми и помня/знам само принципи...
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                Принципно - нормално написаните програми (сървъри) могат да сменят изхода във файл (не в у-во).
                Принципно - на Хсървъра (под линукс, етц) можеш да смениш (добавиш) изхода във файл.
                Принципно - за това, което ти обясняваш можеш да плзваш и ВНЦ.
                Не ми се изпада в подробности, но съм го правил, вкл. за досовски програми, но отдавна изоставих бозаджийските програми и помня/знам само принципи...
                Принципно това си дава теми за размисъл... Практически обаче нямам нужда от още неща върху, които да мисля - имам си достатъчно вече... Трябва ми решение. Паживьом, увидем, както казват братушките.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                  Карай - почти се предадох и реално ми излиза по-евтино да е чист аналогов запис с читава дигитална камера...
                  Съвсем чист аналогов запис можеш да направиш през VGA порт. Там кодировки няма и всичко е ясно. Поне до 1280х1024 си държи съвсем безгрижо. Въпроса е да намериш нужното устройство.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Разгледай картите на Datapath, англичани... Аз ги ползвам вече 5 години и съм доволен... В България има 10-на налични, като последните, които се внесоха записват и FullHD през DVI/ HDMI/ VGA.... Работят много добре, но за съжаление никак не са евтини - около 1000 евро е бройката
                    Който побеждава другите е силен. Който побеждава себе си е могъщ [Лао Дзъ]
                    За да побеждаваш - научи се на търпение. За да живееш - научи се да умираш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X