От: Ретро усилватели
Говорителите какви са
Говорителите какви са
Слаби са ми ангелите явно
)) Ретро усилвател Акай АМ 2350 някъде 78-80та производство, тунер от същата марка Акай АТ 2250 и еднокасетъчен дек Акай ЦС 703Д мисля, че беше.
В петък ще са при мен живот и здраве като дойдат ще се похвалим официално. Дано не съм сгрешил с марката, но много ми харесаха на вид.
)) Знам, че не е такъв форума, но да попитам все пак според вас кои са най-добре свирещите тонколони от тези години около 80те от затворен тип? На коя марка : Yamaha, JVC, Technics, Sansui, Canton, Pioneer, JBL или някоя друга? От тези чух една двулентова Ямаха с 10 инчов драйвер и едно JVC с 15 инча от отворен тип и определено и двете много ми харесаха, като басите на Ямахата бяха по-меки и прецизни според мен. Определно за рокаджийска музика са трепач!
Звука... да звука
много мек и топъл звук който пълни стаята от почти 20 квадрата на дори 1 ват и изобщо не измаря слушането.. на радиото обаче понеже там качеството и детайлноста са в пъти по-добри от прехваленото CD, което е свирело през живота си много малко понеже му знам историята. Много приятно звучене без да пипаш никакви настройки и то със смотани тонколони. Представям си как ще свирне това чудо с нещо по-качествено.. Като заключение искам да кажа, че това нещо дори надмина очакванията ми като звучене при все че съм го купил по интернет без дори да го чуя, нещо което не трябва да правите, защото всичко си е на късмет.. добре, че поне търговеца не беше пипал нищо и нямаше никакви напудряния, а както си е дошло от Европа. Снимките са малко кофти, защото нямах и време за по-добри, но се добива представа.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар