Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Facebook?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Facebook?!

Здравейте колеги, задавам въпрос с повишена трудност "може би"..
    От няколко дни имам чувството, че някой знае паролата ми в тъпия фейсбук и си разцъква както си знае.. Първоначално ми бяха променени някой от данните, предполагам с цел да се пошегуват с мене, после започнаха да харесват някакви страници, които дори не знам, че съществуват и така.. Паролата я сменях няколко пъти.. Не съм влизал в акаунта си от публични компютри, фактически не съм ползвал публичен компютър от 8 години мисля.. Пароли не давам, щото си пазя творчеството ..Така, до тук с обясненията какво правя и какво не правя.. Към същността.. Интересува ме, дали има вариант да разбера IP адреса, от който си правят та*ак с мен?

От: Facebook?!

Първоначално публикуван от Desislavd Преглед на мнение
    Здравейте колеги, задавам въпрос с повишена трудност "може би"..
    От няколко дни имам чувството, че някой знае паролата ми в тъпия фейсбук и си разцъква както си знае.. Първоначално ми бяха променени някой от данните, предполагам с цел да се пошегуват с мене, после започнаха да харесват някакви страници, които дори не знам, че съществуват и така.. Паролата я сменях няколко пъти.. Не съм влизал в акаунта си от публични компютри, фактически не съм ползвал публичен компютър от 8 години мисля.. Пароли не давам, щото си пазя творчеството ..Така, до тук с обясненията какво правя и какво не правя.. Към същността.. Интересува ме, дали има вариант да разбера IP адреса, от който си правят та*ак с мен?
    А сети ли се да си смениш паролата на Пощата, защото се намира лесно паролата на регистрацията, освен ако не пращат нова?
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Има опция да получаваш имейл, когато някой ти влиза в профила. Ако е не запаметен "device". В имейла ти показва часа и ип-то, от което е влизано

Коментар

Смених паролата на фейс, после и на пощата и купона продължава..Имам един рекламиращ профил, който преди време беше със сменена парола.. След като следвах инструкциите за смяна на паролата, ми излезе една карта, на която ми беше показано местоположението от последното влизане в този ми служебен профил - Исландия!!! Обаче сега тази карта не ми излиза..

Коментар

Аман от хакери!!!На кой браузър си?И аз като бях с Google Chrome ми постваше едни неща на всички мои приятели,без да съм ги посттвал аз?И като си влизам от другия гугъл всичко е ОК?!
          Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Фейсбука ти подсказва да го изтриеш
            Пътят е целта.

Коментар

Качи си Кашперски и в чения списък напиши: сураттефтер.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

И все пак, има ли начин да разбера IP адреса, който ме интересува?

Коментар

И да го разбереш зловредния елемент може да е на друго място та да не се хабиш излишно ,иначе наистина е неприятно да ти ровят из личната кореспонденция
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Мой познат разправяше, че ако с една и съща парола си регнат в мейла и фейса, последния ти бърка пощата и праща покани на нерегистрираните мейлове във фейса.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Имам предвид някой хора, които биха искали да ми навредят и знам къде се намират, къде живеят и къде обичат да ходят..Съмнявам се в тях и за това искам да видя IP адресите, от които има логване във фейсбука ми..

Коментар

Виж какво съм ти написал горе...

Коментар

Във ФБ: Настройки на профила - Сигурност (в левия панел) - Известия при влизане - активирането на тази опция изпраща мейл при всяко влизане от ново устройство, а по-надолу има списък от къде и кога е влизано (аз съм така, работи). Добре е да се активира и т.нар. "защитено разглеждане", това включва ssl-a (отпред става https).
                          А това по-горе за пощата съм го тествал - направих си експериментално втори акаунт във фейсбук, с поща в yahoo, (която ползвам рядко и е с различна парола от тази във фб) и той се опита да изпрати покани до хора, с които съм си писал мейли в yahoo, смених пощата с gmail - същата работа.

Коментар

SpUd3r , благодаря, не съм погледнал добре и за това съм пропуснал да прочета .. nigell, благодаря и на теб.. Ще направя каквото казвате и дано да разбера кой е.. Тежко му!

Коментар

Колега привет! Ти си поредния ужилен във Фейса!Аз го реших този въпрос лесно - просто изтрих профила си и не искам да чуя за тази т.н Социална мрежа...предпочитам да общувам на живо с приятелите си!Истинските!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X