Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Антистатични пликчета/торбички?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Антистатични пликчета/торбички?

Дали знаете, някой дали продава такова нещо на смислена цена тук?:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1503124-40.jpg
Прегледи:1
Размер:6.0 КБ
ID:5955249

Единия от стандартните размери е 10х12 инча. Върши работа всичко около формат A4.

Принципно могат да се купят от Farnell, но цената не е особено за пред хора:
    http://bg.farnell.com/multicomp/010-...x12/dp/1687872

В краен случай ще ги дам (трябват ми примерно 100 боря, или 10 пакета от горните), но ми се ще поне да опитам да ги намеря на по-смислена цена. Тъй като се сдобих с лепчака, в краен случай върши работа и само фолио. Важно е да е антистатично, защото от тоа ще си правя класьор за електронни компоненти. Ще си го разделя с лепачката на малки джобчета , където ще пъхам лентичките с резистори, кондензатори и прочие.

Обикновени джобове за в папка не стават. Току що пробвах. Главния проблем е че се наелектризират. Иначе стават с поносима здравина, макар и малко да се набръчкват при лепенето.

Та, някой да е чувал тукашна фирма да предлага такива материали? Една от фирмите, дето произвеждат такова фолио е 3М например. Освен че пази и не се наелектризирва. Ужасно е здраво след като се слепи. Аналогичните черни или розови антистатични еквиваленти не са опция. Не са достатъчно здрави а и черното не ме устройва като цвят. Трябва поне малко да е прозрачно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

От: Антистатични пликчета/торбички?

В някой магазин за компютри. Обикновено ги хвърлят но ако имаш познат .....
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Толкова много нямам. Ако по-малко ти вършат работа - обади се.

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        В някой магазин за компютри. Обикновено ги хвърлят но ако имаш познат .....
        Трябва да са еднакви и несмачкани. Накратко - нови. Стари и аз имам доста, ама едно с едно не са еднакви. Ще правя класьор. Папка демек.

Има си и фабрични такива класьори, но цената е перверзна.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Поръчах от фарнел. 100бр 10х12 инча за 57лв с ДДС.

Където и да търсех, дори цената да беше ниска, доставката я доблизаваше до това достатъчно, за да не си струва да се занимавам. Това поне утре-вдругиден ще е тук. Ще споделя после какви съм ги свършил.

Коментар

Купи си и тези http://www.ebay.co.uk/itm/100-Anti-S...item20c0fc514d не се знае, може да ти потрябват...
            LZ1AIV

Коментар

Малки имам доста. От фарнел пращат 50% от частите в такива.

Коментар

На някои трябват ли му антистатични пликчета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X