От няколко часа Глобул изключи!Нито може да набираме нито да ни изберат!Не знам само в нашия край ли е така ???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Глобул изключи!
Свий
X
-
От: Глобул изключи!
Явно проблема е на местно ниво!
Само като си спомня че в близкото минало телефоните бяха само с монети и жетончета....
как сме се оправяли тогава
а сега няколко часа без джобен тел.и настава паника!
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
В Пловдив проблеми няма. Но миналата седмица М-тел изчезна за около час.Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеОт няколко часа Глобул изключи!Нито може да набираме нито да ни изберат!Не знам само в нашия край ли е така ???
Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнениеИ във Варна не работи.
Значи проблема е по сериозен......отивам да си взема карта на някой от работещите оператори!driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Явно проблема не е само от 1 антена,то маи там дават и обилен снеговалеж.Аз затова си имам карти на трите оператора,само незнам сега като станат 6 как ще имаме към всички.Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнениеИ във Варна не работи.0885719173-Красимир
Коментар
-
В Хасково , на места ( автогарата ) казва мрежата е претоварена .. на места(базата до село Крепост )няма проблеми ... не знам какво става...
После Пис :
Жена ми писа , че и в Русе става нещо ... не мога да и звънна от 15 минути....Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Доколкото знам, от едно известно време са собственост на Т-мобайл, може нещо да подменят по системата.
От друга страна , немците са казали, че паре нема - действайте. В смисъл , че даже няма да се ребрандват с ново лого.
Коментар
-
Твърдят, че имат повреди, които оправяли.
http://www.globul.bg/bg/news.html?id=10724СЪОБЩЕНИЕ ОТ GLOBUL 22-12-2011 GLOBUL съобщава, че по технически причини, някои клиенти на оператора в райoните на изток от Велико Търново, както и в близост до Варна и Бургас, нямат достъп до 2G мрежата на компанията. Аварийните екипи на GLOBUL работят по отстраняване на повредата.
GLOBUL се извинява за причиненото неудобство и съветва своите клиенти да преминат към 3G мрежата на компанията.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар