Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да изпратя СМС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да изпратя СМС

Здравейте колеги.В момента съм в Косово със спрени изходящи на мобилния.Разполагам само с лаптоп.Как мога да изпратя смс до мобилен.

От: Как да изпратя СМС

Към мтел - през сайта им sms.mtel.net
    ..за другите хрантутници - не зная

Коментар

Мтел и вивател предлагат да пратиш СМС до тях от сайтовете им. За глобул не съм сигурен.
      Георги Гатев

Коментар

Това излезе на първия ред при търсене в гугъла с "free sms"

http://www.text4free.net/

Не съм пробвал, но ако не стане опитай със следващите...
        Успех!

Коментар

Ако имаш регистрация в Мтел, можеш да пратиш до Мтелски номер (ако искаш да пращаш СМС в България, де). Има и един сайт SMS.ac от който можеше да се пращат по цял свят, но отдавна не съм го пробвал и не знам как стои въпроса с регистрацията там.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

До коя страна и/или мобилен оператор желаеш да изпратиш SMS?
            Публикувайте отговор

Коментар

Мтел е препоръчително да не ги споменавам,че се изприщвам само като ги чуя.Проблема е,че камиона ми пътува за България,а шофьора е с карта на фирмата,която също е спряна.Трябва просто да се свържа с някого за да препрати въпросите ми и тези на шофьора.и това трябва да стане в рамките на тази вечер.Утре ще си купя косовска карта и проблема е решен.

Коментар

Добре де, какъв е проблема да пратиш на ЛС на някой - в случая на мен, или на който да било от челите или писалите тук, текстовете, които трябва да се пратят, и да бъдеш сигурен, че ще бъдат изпратени?
                и да получиш обратно отговорите - пак на лс или както речеш..

Пращам ти моя телефон на лс, ако може да съм полезен някак си.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  Добре де, какъв е проблема да пратиш на ЛС на някой - в случая на мен, или на който да било от челите или писалите тук, текстовете, които трябва да се пратят, и да бъдеш сигурен, че ще бъдат изпратени?
                  и да получиш обратно отговорите - пак на лс или както речеш..

Пращам ти моя телефон на лс, ако може да съм полезен някак си.
                  + 1. Стига да не е крайно конфиденциално!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Скайп + Visa card + 10 EU за платени разговори/SMS е също алтернатива....
                    Публикувайте отговор

Коментар

Благодаря ви колеги,че се отзовахте веднага.За сега проблема е решен.Де да бяха и операторите толкова отзивчиви към клиентите си....Ама и те като партиите,само абревиатурата им различна.
                      ПП.Така и не разбрах как се изпраща смс от компютър на мобилен телефон

Коментар

През сайтовете на въпросните мобилни оператори , Глобул и Мтел съм сигурен че имат такава услуга но само Глобул-Глобул и Мтел-Мтел , на ден имаш максимум 20 СМС-а. Изисква се проста регистрация отнемаща 30-60 секунди и това е , след това само номер - текст - изпрати , и си готов ! За глобул - влизате в глобулчето от там в MyGlobul отдела , там се регистрирате и след това влизате с номера и паролата си -> СМС Център и от там нататък си знаете...
                        Няма кал - Няма кеф !!!
                        Suzuki Samurai LJ410 1984
                        Suzuki LTZ400 2008
                        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Първоначално публикуван от Г. Атанасов Преглед на мнение
                          През сайтовете на въпросните мобилни оператори , Глобул и Мтел съм сигурен че имат такава услуга но само Глобул-Глобул и Мтел-Мтел , на ден имаш максимум 20 СМС-а. Изисква се проста регистрация отнемаща 30-60 секунди и това е , след това само номер - текст - изпрати , и си готов ! За глобул - влизате в глобулчето от там в MyGlobul отдела , там се регистрирате и след това влизате с номера и паролата си -> СМС Център и от там нататък си знаете...
                          Всичко това е възможно,ако не ти е изключен телефона...
                          Въпроса е как да изпратя смс от компютър на GSM.

Коментар

Май не четеш. Отвори въпросните сайтове и си направи регистрация там. Необходим ти е мобилен номер(подразбира се, че не трябва вече да е използван за регистрация) от въпросните оператори, който се използва единствено при регистрацията за да получиш код за активиране. После има раздел в сайта(и при Мтел, и при Глобул се нарича "SMS център" http://www.mtel.bg/sms/send_sms.php , https://my.globul.bg/mg/myglobul.portal?action=login) за пращане на СМС-и и го пращаш (от сайта до абонат на съответния оператор) от всяка точка на света (където имаш достъп до интернет), без да е необходим телефон.
                            П.П. Можеш да получаваш и отговори на СМС-ите (на сайта). Поне при Мтел е така и получаваш и бонус по един допълнителен СМС за всеки отговор. Ако и това не разбереш, купи си карта от местен оператор...
                            Последно редактирано от kuzdov; 17-11-11, 09:47.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

И Вива имат СМС център, а за ментел дори и да ти е спрян телефона, ако вече имаш регистрация, си работят СМС-ите през сайта им, проверено.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X