Обява

Свий
Няма добавени обяви.

въпрос за радиостанция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• въпрос за радиостанция

здравейте колеги,търся си някоя по мощна радиостанция за колата,любителска и ми изпадна ето това http://www.rigpix.com/cbfreeband/alan_38.htm таа,въпроса ми е би ли ми свършило работа за свободните честоти,извинявам се че съм задал въпроса така лаишки,но не разбирам нищо от радиостанции и се надявам тепърва да проходя в тази среда благодаря предварително на отзовалите се.
    P.S не съм я взимал радиостанцията затова приемам и съвети за други модели в рамките на 100 лв като не държа да са компактни и леки защото няма да излизат от колата а да имат по голям обхват и да са надеждни .
    който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

От: въпрос за радиостанция

Здравей, тази станция работи на 27 мегахерца. Ако до сега си говорил на тази честота да ще ти свърши работа. Но ако ти трябва да я ползваш за връзка с колеги на офроуд няма да ти бъде от полза.
    Георги Танев (0+)
    Land Rover Discovery 1 300 TDi
    Land Rover Club Bulgaria
    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

здравей,и благодаря за бързия отговор,това ме интересуваше,значи не ми върши работа,точно за връзка с колеги ми трябва,иначе имам любителски от метро ама имат много малък обхват,а съвети и препоръки за някои по мощни . моите са uniden pmr845

Коментар

Ами аз лично ти препоръчвам WouXun KG-UVD1P. Това е радио, което работи в любителските честоти, както и на обхвата на PMR. Има всико необходимо за да бъде настроено и на утвърдените тук честоти за разходки и МСС, но цената му е към 180 лева на илиенци при китайката. Определено си струва и ще ти върши работа за връзка при разходки. А ако се запалиш и изкараш лиценз за радиолюбител няма да ти се налага да го сменяш в последствие. Аз моето за една година го позвам интензивно и съм много доволен. Щях да забравя да кажа, че е китайско. Ето ти и линк към тема в която се обсъждат различните модели китайски радия и мнения за тях. От нея ще се ориентираш доста добре, както за този модел, така и за други радия от братския китайски народ.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=48658
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

мерси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X