Съжалявам ако въпроса прозвучи глупаво или някъде това вече е обсъждано но съм длъжен да попитам. Може ли да се постави малък портативен телевизор с кинескоп върху микровълнова фурна ,микровълните оказват ли влияния върху работата на телевизора и за неговото евентуално повреждане ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Телевизор върху микровълнова печка .
Свий
X
-
От: Телевизор върху микровълнова печка .
Няма проблеми, освен ако фурната няма отгоре отвори, през които да очаква да се охлажда. Микровълните не би трябвало да излизат от нея в забележимо количество, иначе преди телевизора ще загази готвачът.
-
Ако е "евтин" модел може да ти се намагнетизира кинескопа и да ти избият зелени и розови петна. По принцип всички ТВ от 20г насам, че и от по-рано при изключване го размагнетизират автоматично, но съм виждал и "модерни" Беко, дето не го правятПо-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...
Коментар
-
Първоначално публикуван от VHS Преглед на мнениеАко е "евтин" модел може да ти се намагнетизира кинескопа и да ти избият зелени и розови петна. По принцип всички ТВ от 20г насам, че и от по-рано при изключване го размагнетизират автоматично, но съм виждал и "модерни" Беко, дето не го правят
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар