Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бонуси без край - Вивател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бонуси без край - Вивател

Попаднаха ми обяви за продажба на СИМ карти бонуси без край!
    Някой има ли представа за какво точно става въпрос?
    Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
    Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

От: Бонуси без край - Вивател

..................Влез в сайта на Вива - частни клиенти - промоции - мобилни услуги. Ама няма без край, до края на януари е и само към мрежета на оператора. Няма далавера за нас.
    Последно редактирано от Pacific; 13-02-11, 10:18. Причина: линк
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Здравей, малко късно се вкючвам, но все пак имаше такива карти. Вивател ги пусна около края на 2006 г. Аз имам такава._Наистина са бонуси без край в смисъл: зареждам 20лв. и получавам 8,5 часа време за разговори в мрежата на виваком + времето от 20-те лева. Към който си искате.
      Бонуси без край
      Последно редактирано от Pacific; 02-01-11, 17:39.
      pkm

Коментар

Картата е с изключителни изгодни условия, защото пъво минутите при ново презареждане се натрупват и второ нямат срок на ползване ( примерно 1 месец и след това ги губиш ), т.е ако не говориш постоянно по телефона можеш съвсем спокойно да говориш с всички в мрежата на Виваком дълго време. Важното е да не се обърка с някоя от новите промоции на оператора защото като условия нямат нищо общо. Който може да си набави картата горещо препоръчвам, но предполагам че ще му струва скъпо!

Коментар

Здравейте,
          Бързите кодове за проверка на картата са:
          *102# и зелена слушалка - проверка на баланс по сметката и срок на валидност
          *103# и зелена слушалка - проверка на тарифа (трябва да е Endless bonuses) това е хубавата промоция - парите се харчат с Мтел, Глобул и БТК, а 500-те минути са за мобилната мрежа на Vivacom, натрупват се и картите нямат определен срок на промоцията
          *104# и зелена слушалка - проверка на безплатните минути и смс-и.
          Нови части за:
          Уаз, Газ, Зил, Маз,
          Шкода, Авия, Жук, Ниса
          [EMAIL="botevgrad@gmail.com"]botevgrad@gmail.com[/EMAIL]

Коментар

Проверките са хубаво нещо. Само дето от без бонуси, и без да се обаждам на никого, понеже мразя телефоните, сметката ми от 25 лева, стана 60.
            Видимо, скоро ще имам само позивна, а телефонен номер - не. Алчността на миналите времена, и чупките в кръста, не ме интересуват вече никак.

Коментар

Виждам някакво сходство между помпозния и дебилен начин на реклама от операторите - с този на мангусар-пазар! Както и на взаимоотношенията след подписване на договор.
              Mинах на предплатена карта и сметките ми паднаха в пъти. Е, има го и момента на самодисциплината, но... Понеже мразя да се редя на унизителна опашка (в централен офис) на информацията, за да може няк'ви келеши без опит в друго... да ме лъжат! И така няколко пъти, докато накрая благоволят да ми спрат картата. Дадох предизвестие 4 месеца преди крайния срок! Каква ли файда, че се държах като коректен клиент! Не са Виваком, споко...
              Тия дни ще ходя да искам бележка, че нямам задължения към тях. Току виж ми пратили съдия - изпълнител заради 8 лева сметка (по истински случай)! По законите на БГ мешарето - може и с блокирани сметки да осъмна, щото може да не благоволят дори да ми се обадят.
              Гангстерски рай... закони за едни, ангария за други! 4 години ще си пазя документите за прекратяване в трезор. Ама то и трезорите ни български! И дано някой, на когото съм забравил името не се пресети да ме съди... ако не пазя договор за прекратяване на взаимоотношения. Поразровете се в нета, темата е актуална. Заколиха кокошката, снасяща златните яйца!

п.с. Като се замисля на мангал-пазар не са ме лъгали, вероятно защото внимавам... Арабите на Симеон си спазват гаранцията без грам договорни отношения, проверено. Направих неуместно сравнение!
              Последно редактирано от Rabin; 11-05-11, 11:00.

Коментар

Maнгал-пазар и авточастите на ул. Симеон са различни пазари, пояснявам, че малко подвеждащо прозвуча...

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                  Виждам някакво сходство между помпозния и дебилен начин на реклама от операторите - с този на мангусар-пазар! Както и на взаимоотношенията след подписване на договор. ....
                  Aaaa този оператор всички го знаеме.От както минах на В-тел,не че те са цвете за мирисане,сметката ми намаля с близо 60% при увеличено говорене.А телефона с картата на другия оператор седи в едно чекмедже и чака да дойде октомври,когато ми изтича договора,когато ще им я върна с панделка!Сега покрай софтуерното усиране,което си спретнаха,само ги чаках да ми пратят някоя изфабрикувана сметка,но няма.Иначе голям смях щеше да падне...
                  "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                  Mark Twain
                  СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Проверките са хубаво нещо. Само дето от без бонуси, и без да се обаждам на никого, понеже мразя телефоните, сметката ми от 25 лева, стана 60.
                    Видимо, скоро ще имам само позивна, а телефонен номер - не. Алчността на миналите времена, и чупките в кръста, не ме интересуват вече никак.
                    Ако е наистина така както си го описал, или имаш драстично разминаване мога да проверя и съдейстам. Доста технически грешки в клиентски фактури съм виждал и всички със които съм се заел съм довеждал до положителен край за клиента или поне е получавал разумен логичен отговор.
                    Нови части за:
                    Уаз, Газ, Зил, Маз,
                    Шкода, Авия, Жук, Ниса
                    [EMAIL="botevgrad@gmail.com"]botevgrad@gmail.com[/EMAIL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X