Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за IRFP2907PBF - спешно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за IRFP2907PBF - спешно

Една молба: трябват ми спешно 3-4 броя IRFP2907PBF.
    По магазините, които знам, са изчезнали, намерих единствено на ТМЕ, но там срока на доставка не ме устройва.
    Възможно е по някои по-малки магазини в големите градове, да има изостанали бройки.
    Ако някой мерне такива транзистори, моля да ми пише едно лично, проблема е наистина спешен, трябват ми до края на седмицата.
    Цена до 10 лева на брой ме устройва, нагоре започва да няма смисъл.

Да предупредя, има и IRFP2907NPBF, не знам каква точно е разликата, но точно в момента нямам нито време, нито желание за експерименти.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: Помощ за IRFP2907PBF - спешно

Обикновено "N" а означава по-нова модификация с по-добри параметри, например по-ниско съпротивление дрейн-сорс. "PBF"-то значи че е "безоловен", което надали те касае. Значи просто търсиш IRFP2907. Толкоз.

Колко броя се търсят?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Въпросът е решен. Благодаря на колегата, който се отзова!
      Май темата може да се затваря.

Спарки, знам какво означават буквичките, но в каталога ги дават с разлики в параметрите, а трябва да бачкат в паралел с налични вече транзистори и ... сещаш се.

П.П. Предугаждайки евентуални въпроси: колегата предпочете да не споменавам име, което си е негово решение и ще го уважа. Нямам идея от къде е намерил бройки, не съм питал.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
        Спарки, знам какво означават буквичките, но в каталога ги дават с разлики в параметрите, а трябва да бачкат в паралел с налични вече транзистори и ... сещаш се.
        Не знам кой каталог гледаш. Аз гледам даташитовете на IRF, в които между IRFP2907 и IRFP2907PbF няма никаква разлика. Даже точките и запетайките са на едно и също място.
        Ето, убеди се сам:
        http://www.irf.com/product-info/data...a/irfp2907.pdf

http://www.irf.com/product-info/data...rfp2907pbf.pdf

"N" версията е друга бира. Там вече има разлики.

Иначе, радвам се че въпроса ти се реши.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тъкмо за N-а ставаше въпрос, затова беше подчертано в първия пост.

Иначе ... абе нямам думи! Някой от "старите кучета" във форума неотдавна се сърдеше, че това отдавна не било форум само за джипки. Да, така е. И това е огромно богатство. Ей на, какво общо имат транзисторите с джипките? На пръв поглед нищо, обаче факт: въпроса се решава за минути! Утре пратката пристига и всички са щастливи.
          Когато има готини хора, при това грамотни в много и различни области, няма как протала да не се превърне в нещо далеч по-голямо и по-полезно от обсъждането само и единствено на колите/моторите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X