Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да отида? Какво да видя?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде да отида? Какво да видя?

Здравейте колеги и приятели от форума.
    През август планирам около европейско пътешествие:Бългрия,Унгария,Австрия,Германия,Швейцария,(ако имаме време-Франция),Италия,Гърция,България
    Искам да попитам хората който са по наясно,какво си заслужава да се посети в тези страни,нямаме време да обикаляме много и за това искам да знам точно къде да отида и да знам горе долу какво да очаквам! Ще пътуваме с кола,цялото пътуване ще е горе долу 6000 километра (поне според Microsoft AutoRoute 2010) Като цяло мислим да посетим Будапеща,Виена,Мюнхен,Цюрих или Берн,Искаме и Париж но мисля че няма да имаме време и ако някой знае нещо интересно в Франция по близко до границите на Швейцария и Италия да сподели! После мислим да минем през Рим,от там на ферибот за Гърция и се прибираме! За първи път планирам подобно нещо,така ще съм много благодарен за съвети и помощ от ваша страна спрямо подготовката и пътуването! Оценявам всяка информация която би ми била полезна!

Благодаря предварително!

От: Къде да отида? Какво да видя?

Маи никой не ме взима насериозно!
    Или хората дето са правили подобни пътешествия пак са на път!

Коментар

Привет.
      Има много интересни места, но много зависи по колко време планирате да имате за разглеждане в съответните градове, през които си писал, че ще минавате. Какви са ви интересите - към музеи, архитектурни забележителности? Как планирате нощуването, на хотели или на къмпинзи и палатки?
      Имаме опит от подобно пътуване и мога да ти разкажа за Унгария, Чехия, Франция, Германия, Гърция.
      Не се сбъдват само онези мечти, от които човек се отказва.

Коментар

Първоначално публикуван от danikr Преглед на мнение
        Привет.
        Има много интересни места, но много зависи по колко време планирате да имате за разглеждане в съответните градове, през които си писал, че ще минавате. Какви са ви интересите - към музеи, архитектурни забележителности? Как планирате нощуването, на хотели или на къмпинзи и палатки?
        Имаме опит от подобно пътуване и мога да ти разкажа за Унгария, Чехия, Франция, Германия, Гърция.
        Здрасти! Значи планираме да останем по 2 дни в град,харесваме архитектурни забележителности и всякакви подобни места където човек може да се снима (обожаваме снимките) музей-в зависимост какви са! Но искаме да знаем къде какво има,за да преценим дали си заслужава да се иде до там! За нощуването...за сега мислим на хотел,някакви малки ефтини хотелчета ако намерим,иначе може да вземем каравана под наем,но обмисляме този вариант! Незнам кой ще излезне по ефтино! Не съм проучил още всичко! Някакви идей и съвети как да постъпим!?

Коментар

От мен това.
          Виж и в темата - на гости при мармотите във високите Алпи. В моторджийския раздел.

http://www.grossglockner.at/
          Последно редактирано от Пенчо; 09-06-10, 12:42. Причина: допълнение

Коментар

Благодаря! Гледал съм го,но пак ще поразгледам!

Коментар

Къде из европа има Дисниленд!?

Коментар

В гуглето пишеш Дисниленд и цък после разказваш как е било
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
                  Къде из европа има Дисниленд!?
                  В Париж има и много ми хареса.

Коментар

Ето груб поглед на плана!

From: Bansko To: Rome
                    Driving Distance: 4207.9 kilometres Time: 5 days, 4 hours, 9 minutes
                    Прикачени файлове

Коментар

Ето тук можеш да получиш ценна информация http://www.offroad-bulgaria.com/show...-и-назад
                      Ако имаш въпроси по това пътуване - мога д аотговоря

Коментар

Благодаря!

Коментар

за Рим и Париж по два дни са много малко, ако сте решили да разглеждате и музеи. До двата града вече има евтини полети, така че може и да ги оставите за друг път, а сега да отделите повече време из Алпите например. Фериботи от Рим към Гърция има ли? Почти всички ползват тези от Бари, Бриндизи, Анкона, Венеция.

Коментар

Колега аз живея в Кипър! Друг път я имам пари,я нямам! Така че тръгнал ли съм ще мина от там! А за ферибот от Рим няма,явно не съм се изразил правилно,имах в предвит че ще посетим Рим,и от там трагваме за където има ферибот и в Гърция

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
                              Колега аз живея в Кипър! Друг път я имам пари,я нямам! Така че тръгнал ли съм ще мина от там! А за ферибот от Рим няма,явно не съм се изразил правилно,имах в предвит че ще посетим Рим,и от там трагваме за където има ферибот и в Гърция
                              успех Рим е най-хубавия град, в който съм бил. Човек може и да не го разгледа за седмица там. За два дни: Колизеум, Форум, Пантеон, Св. Петър, Ватиканските музеи и разходка из града през Треви и площадите Испания и Венеция. Добре е около средата на пътуването да си починете 3 дни, особено ако един шофира през цялото време. На отиване може да преспите около Братислава, приятен град е, а и цените в Словакия са доста по-близки до България на фона на останалите в ЕС. http://www.viamichelin.com/web/Routes е добър ориентир за такси и разходи. Кликваш върху картата и с десен бутон нанасяш дестинациите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X