Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Норвегия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Норвегия

Колеги,много бих искал да отида в Норвегия,според мен има много неща,които могат да се видят там. Някои от вас ходил ли е? Доколкото съм чувал офроуда там е много популярен и много силно развит.

До: НОРВЕГИЯ

Бил съм там многократно, но за съжаление все по работа. За offroad не знам, но имат страхотни къмпингарски групички, които всяка седмица се събират някъде по страната. Другата атракция е лодка барбекю - всеки уикенд огромен брой яхти излизат покрай брега и в тихите заливчета се забавляват, кой както може. Норвегия според мен си е голяма скука - особенно зимата. Така, че ако ходиш гледай да е лятото. Ако успееш да си там покрай средата на лятото (22-ри 26-ти юни) ще видиш истински как се забавлят. А и последно - не гледай цените просто си приготви по-голяма сума

Коментар

Първоначално публикуван от Stankata_Pirdop Преглед на мнение
      ... Доколкото съм чувал офроуда там е много популярен и много силно развит.

Само дето не можеш да караш така, както си караме у нас ...

... off-road driving is illegal in norway...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Да,там правилата и законите се спазват,за разлика от тук. Но все пак според мен това е една страхотна страна-интересна,силноразвита с мн.богата култура, история и мн.красиви жени. Норвегия е оставила мн.голямо историческо наследство на света. Иначе знам, че е доста скъпо,но си заслужава да се отиде. а от куде е този цитат - че офроудът там е нелегален?

Коментар

... от куде е този цитат - че офроудът там е нелегален?
          Туристически информационен сайт за Норвегия

Английски сайт с туристическа информация

Страницата на един Ландровър ентусиаст
          Ние не сме неутрални!

Коментар

мн.красиви жени.

Здравей, колега.
            От 6 години прекавам по 4-5 месеца в Норвегия. Жените са повече от мъжете, но за красиви... Повечето са с осанката на хипопотам джудже, което не им пречи да са сексуално агресивни.
            Страната е красива, много зелена и много мокра. По западното крайбрежие ме е валял дъжд в продължение на седмица без да спре.
            Зимата: ако обичаш сняг ще видиш много. Ако отидеш много на север ще можеш да наблюдаваш Северното сияние. За Трьомсо, който е зад моралния кръг(така на шега наричат Полярния кръг - морала изчезва там)се говори че е най веселия град в Н. Аз мога да кажа, че там има интересни музей, много студенти, скапана бира, отопление на тротоарите и спирките през зимата и български ресторант.
            Ако си рибар - Норвегия е раят.
            Музей много и наистина интересни. Културно историческо наследство???? Хммм... Трудно.
            Храната е странна, макар да имат и вкусни неща. Без кола за никъде не си тук.
            Много се опитват да приличат на американците.

Швеция е много по добра дестинация според мен. По красива, с истинска култура и история. В Н. нещата са малко фалшиви, комерсиални.
            Това от мен. Ако имаш въпроси, ще опитам да отговоря доколкото мога.
            I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение

Здравей, колега.
              От 6 години прекавам по 4-5 месеца в Норвегия. Жените са повече от мъжете, но за красиви... Повечето са с осанката на хипопотам джудже, което не им пречи да са сексуално агресивни.
              Страната е красива, много зелена и много мокра. По западното крайбрежие ме е валял дъжд в продължение на седмица без да спре.
              Зимата: ако обичаш сняг ще видиш много. Ако отидеш много на север ще можеш да наблюдаваш Северното сияние. За Трьомсо, който е зад моралния кръг(така на шега наричат Полярния кръг - морала изчезва там)се говори че е най веселия град в Н. Аз мога да кажа, че там има интересни музей, много студенти, скапана бира, отопление на тротоарите и спирките през зимата и български ресторант.
              Ако си рибар - Норвегия е раят.
              Музей много и наистина интересни. Културно историческо наследство???? Хммм... Трудно.
              Храната е странна, макар да имат и вкусни неща. Без кола за никъде не си тук.
              Много се опитват да приличат на американците.

Швеция е много по добра дестинация според мен. По красива, с истинска култура и история. В Н. нещата са малко фалшиви, комерсиални.
              Това от мен. Ако имаш въпроси, ще опитам да отговоря доколкото мога.
              Благодаря за подробния отговор " от извора "!надявам се един ден да посетя Норвегия.Под културно и историческо наследство имах в предвид викингите. Но не само те. Фиордите според мен са нещо,което всеки трябва да види. Чувал съм и за много други интересни неща- корабът " Фра ", Стортингът, паркът " Вигеланд " и мн.други. Ти кога ще бъдеш в Норвегия пак?

Коментар

Чувал съм и за много други интересни неща- корабът " Фра ", Стортингът, паркът " Вигеланд " и мн.други. Ти кога ще бъдеш в Норвегия пак?
                Аз съм в Норвегия сега. Стортингът е сградата на парламента им, нищо интересно. Всъщност депутатите са там през работно време.
                Поздрави
                I get High by going Down

Коментар

Дали ще бъде удобно да ти поръчам някои неща- дребни сувенири,календар и няколко рекламни материали. Естествено срещу заплащане.Ако си съгласен кажи и аз ще ти изпрятя парите предварително по банков път.

Коментар

Станка не мисли за глупости,а си налягай парцалите ,че ти предстоят по важни работи.Сани е права ,че г.........то ти скърца за ходене.
                    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

До: Норвегия

Здравейте! Извинявам се, но може ли да попитам едно нещо. Ако е удобно да осъществя лична кореспонденция с г-н SKITNIK как да стане това? Просто някои по-точни въпроси. Ако може. Моят e-mail е: nikolai_pavlov@abv.bg.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X