След като изчетох доста написано на тази тема във форума и научих много полезна информация,но искам да попитам още няколко въпроса за които не намерих информация. Значи искам да направя едно пътуване до Сев. Добруджа Констанца, делтата на Дунав, Тулча, Браила, Галац, да премина през Молдова и да стигна до Измаил. Там ще остана 2 вечери като единия ден искам да отида до Одеса. Това което ме притеснява ев Украйна и Молдова крадът ли коли и опасно ли е да се ходи до Одеса с кола. Видях че доста хора са ходили натам с колите а до колкото разбирам каското неподдържа Молдова и Украйна и за това този въпрос ме притеснява. Друг въпрос който не ми стана ясно е някой има ли актуални жени на газа там (пропан-бутан). Също така търся подробна карта на град Измаил, но на всички украински карти които намерих не е даден в подробности, само една главна улица и няколко ПОИ. Пътуването смятам да започна от Бургас и съм планирал две вечери да нощувам в Шабла или околностите една на отиване и една на връщане. Още да попитам в този район на Молдова около Тараклия и Украйна около Измаил, какви интересни места има които си струва да се видят освен българските села.

Коментар