Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Австрия интересни места в Алпите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Австрия интересни места в Алпите?

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Стига бе, аз там не съм виждал отделна къща без път, камо ли цяло село. А иначе горските пътища обикновено са съз заключена бариера и ключа е в горския. А да изкараш кал на хасвалта просто забрави!
    Не става въпрос за такива кални пътища. Виждал съм снимки, а и по филми пътчета с валиран ситен чакъл /това го водят "Unpaved Road" на картата/

Коментар

Първоначално публикуван от Peter TurboD Преглед на мнение
      Не става въпрос за такива кални пътища. Виждал съм снимки, а и по филми пътчета с валиран ситен чакъл /това го водят "Unpaved Road" на картата/
      Е значи няма проблем!

Коментар

Първоначално публикуван от Peter TurboD Преглед на мнение
        Точно този проход си харесах, но отклонението от сегашния неокончателен маршрут е около 700км. Гледам, че в Австрия имат високопланински села до които няма път с настилка-не ми се вярва до такива да е забранен достъпа, може пък да не пускат само чужденци. Май вие имахте Nuvi 5000. Как качвате маршрути или тракове от Мапсорс? Аз досега не можах да се справя. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=54008
        Прохода е страхотна красота, има и ледник с Туристическа атракция - Ледена пещера, но е отворен Само лятото!
        Новите Нювита (вече смених 5000 с 765Т и 785Т) май не го могат този номер с траковете, но аз когато планирам маршрут, го правя в Мапсорса (тамън правя един) и си набелязвам крайна и начална точка и евентуално някоя междинна, оценявам си разстоянието (дали ще мога да го мина за деня и ще остане ли време за разглеждане) и когато тръгвам на път - прост задавам на къде да ме води ГПС-а (междинните точки, а след това крайната) и той чертае същият трак (в зависимост от настройките - тип превозно средство и маршрут - най-бърз, най-кратък) и така не ми се налага да ползвам тракове
        Желая Успех в начинанието.

П.С.
        Там, с техните пътища, ще разберете защо вече не се правят "Истински Джипки" и защо в 99.9% от случайте е по-добре на подобна разходка да тръгнете с лека кола по възможност по-икономична (че и бърза не ви трябва, с тези ограничения - като изключим Германия)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          П.С.
          Там, с техните пътища, ще разберете защо вече не се правят "Истински Джипки" и защо в 99.9% от случайте е по-добре на подобна разходка да тръгнете с лека кола по възможност по-икономична (че и бърза не ви трябва, с тези ограничения - като изключим Германия)
          И аз бих тръгнал с лек автомобил, но Sierra-та дето имам е доста стара вече, та затова с камиона.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X