Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СъфорумКИ, хайде да спретнем чужбинска екскурзийка през страстната седмица

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СъфорумКИ, хайде да спретнем чужбинска екскурзийка през страстната седмица

Идеята се роди, както се очаква-спонтанно, някъде между темите за новата любима на Игнасио, която се оказала трета братовчедка на бабата на съседката му и...счупения маникюр на 20 годишния бонвиван от съседната улица...
    Точно тогава с /вече/ 3-4 пишман туристки захванахме идеята да се метнем на колите и да разходим пролетни премени м/у черногорското чудно крайбрежие, хърватско-словенската и т.н. бивша СФРСЮ/гославия/.
    Така и така от есента сме си заплюли дестинацията, но ако пък се съберем керван коли с по няколко шофьорки бихме могли да изкараме чудесна седмица на невероятните хубави места, по които въздишах миналата година, четейки пътеписите в другата тема на колегите, оплакнали очи и души.
    Сега сериозно-става въпрос за примерните дати 13-19 април.Маршрута мисля, че може да се доуточни с помощта на вече ходилите+ всички останали неща, за които ще питаме по време на организацията и уточняването.Сигурна съм, че ще получим най-вярна и точна информация за пътища, градове, курорти, хотели, храна , цени и т.н. необходимо, за да се върнем точно преди Великден с много подаръци и съвсем на време да замесим козунаците!
    Хайде момичета, цените на горивата падат-това ако не е аргумент за пестеливост...здраве му кажи!Направо можем да убедим и най-твърдите половинки, че сега е момента да отвее пролетния вятър!

До: СъфорумКИ, хайде да спретнем чужбинска екскурзийка през страстната седмица

хм, цялата фамилия - под един ник, това не е честно

хич, дори , биля...

аз, не знам, от името на жената да кажа , оh, yes, и после да настане семеен катаклизъм

от мое име - пращам я немедлено, ама.....

отново oh, yes,....

е, и афтърдат?

пак сме си виновни ний, подстрекателки гадни такива...

Коментар

До: СъфорумКИ, хайде да спретнем чужбинска екскурзийка през страстната седмица

Ееееее, това не е подстрекателство! Това е подарък-представи си само 1 седмица без нас у дома, а?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X