Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подготовка за Черноморска обиколка с 4Х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подготовка за Черноморска обиколка с 4Х4

Можеш ли да се мотивираш за броя автомобили? Как стигна до това сакрално число 6? Ако уплътните групата само с хард машини бих предложил след вас да се организираме втора група, която да се движи примерно на 12 часа след вас. Във втората група нека да се включат повече туристи и хора желаещи все пак да видят нещо от тез места. Кат знам как водиш може и някакъв рекорд да поставите.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
      След панаира 21 - 22 май как ви се струва.
      Аз съм ОК Румбата да казва

Коментар

И аз мога да се включа но само до Турция (Трабзон) До тогава проекта ми за експедиционо камионче ще е готов и тестван

Коментар

Както и да го мисля в Май две експедиции с повече от 7 000км. за мен са трудно осъществими.
          Това са 14 000км., то които поне 10 000км. ще са под голямо напрежение.
          Аз съм за края на август/септември.

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
            И аз мога да се включа но само до Турция (Трабзон) До тогава проекта ми за експедиционо камионче ще е готов и тестван

Точно, и аз съм за края на Септември до Трабзон.... Тъкмо ще е десетина дни... Още повече че с една от експедициите Другата България - до Крим, ще затворим кръга и в Украйна....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
              Точно, и аз съм за края на Септември до Трабзон.... Тъкмо ще е десетина дни... Още повече че с една от експедициите Другата България - до Крим, ще затворим кръга и в Украйна....
              +1
              А от Трабзон може да се върнем по вътрешните пътища. Има какво да се види и там .

Колкото до пълна обикола... замислих се, че границата с Абхазия не може да е затворена вечно, така че май предпочитам да изчакам малко и да я врътна напълно и само по суша.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X