Обява

Свий
Няма добавени обяви.

о-в Тасос-препоръки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• о-в Тасос-препоръки

Здравейте колеги, в събота заминавам на почивка на остров Тасос. Нямам нищо предварително резервирано така че, приемам всякакви препоръки за места за отсядане: хотели, вили, студиа, също така интересни места за посещения.
    Хайде който е ходил да си казва

До: о-в Тасос-препоръки

Edinstveno hotel "lena" e 25 evro dvoina staia.I az ste hodia tam po tova vreme.ako iskash telefon zvunni mi-0888166680-Valio
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Здравей, в коя част на острова се намира този хотел,има ли интернет страница да го видя. С жената мислим първо да пообилколим острова и където си харесаме,но ако не ни харесат цените на другите места ще го имам впредвид. Благодаря!

Коментар

Бих те посъветвал да идеш в халкидики. Сезона е към края си и не знам дали ще има много отворени места. Купи си минерална вода от нашата- тяхната е отвратителна. Пробвай техния дюнер- казва се гирос . Много е як.

Коментар

Обиколката 110 км на острова.Ако търсиш по спокойно място ето ти тел 00306972124483 Янис собственик на хотела е говори гръцки и немски, но мисля ,че имаше някой с английски около него.Ходил съм там 5 пъти.Ферибота го вземи от Керамоти.Приятно изкарване.

Коментар

И не забравяйте, че не сте в България
            и за цената се ПАЗАРЕТЕ!!!!
            Ще ви намалят 10-тина евро винаги!!!

Коментар

Върнахме се, беше страхотно само че не уцелихме време.Само два дена ставаха за плаж през останалите дни бе мрачно и студено. Отседнахме в хотел СИРЕНА в градчето Потос на южната част на острова.Препоръчвам горещо! Страхотна чистота, усмихнат персонал.
              Със сигурност ще посетим острова поне още веднъж но вече в Hight season-а

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X