Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дя вземем да се организираме да ходим вкупом на събора?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дя вземем да се организираме да ходим вкупом на събора?

Еми 6:30 според мен е добре. Додето се организираме, ще стане 7 без нещо. Пък и може да се случи някой да закъснее малко.

По това време на денонощието все още няма много движение, и би-трябвало дори и от Дружба/Младост да може да се стигне за 30-ина минути.

Остава да решим къде. Аз Шел-надежда не знам къде е честно казано. Или поне не се сещам, а сигурно съм минавал от там барем 20-ина пъти. Ама като съм ги анатемосал веднъж, та вече не съществуват за мен. Но няма проблем и там. Само дайте координати.

А Костинброд предложих, защото всеки знае къде е, пък и така или иначе пътя ни минава от там. Там, всъщност може и към 7:00 да е срещата.

Според мойто броене, засега сме 4-има. Аз, Жоро, Недялко и SJ410. Няма да е зле ден-два преди това да се преброим, за да знаем на срещата колко джипки и на кого да чакаме.

Радвам се че ще пътуваме заедно.
    Последно редактирано от sparkybg; 28-08-08, 01:20.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Еми 6:30 според мен е добре. Додето се организираме, ще стане 7 без нещо. Пък и може да се случи някой да закъснее малко.

По това време на денонощието все още няма много движение, и би-трябвало дори и от Дружба/Младост да може да се стигне за 30-ина минути.

Остава да решим къде. Аз Шел-надежда не знам къде е честно казано. Или поне не се сещам, а сигурно съм минавал от там барем 20-ина пъти. Ама като съм ги анатемосал веднъж, та вече не съществуват за мен. Но няма проблем и там. Само дайте координати.
      Абе ... и аз съм от другата майна... (Борово), но мисля, че по Ломското, Билата е един светофар,след Шел. Демек... Шел>Светофар>Била.

Коментар

Часа на тръгване трябва да го определим според това кога искаме да стигнем на събора.
        Пътя е 3 часа ако сме повече хора може и по-бавно. Като предвидим и време за събиране и "размотаване" преди тръгване - 3 часа и половина.
        По програма на събора "купона" започва в 10.00 ч.
        Ако искаме да сме там 10.00 разумно е да тръгнем 6.30 - 7.00.
        ................................................
        Малииии колко рано. Не мога да повярвам че го предлагам.
        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
          Часа на тръгване трябва да го определим според това кога искаме да стигнем на събора.
          Пътя е 3 часа ако сме повече хора може и по-бавно. Като предвидим и време за събиране и "размотаване" преди тръгване - 3 часа и половина.
          По програма на събора "купона" започва в 10.00 ч.
          Ако искаме да сме там 10.00 разумно е да тръгнем 6.30 - 7.00.
          ................................................
          Малииии колко рано. Не мога да повярвам че го предлагам.
          Еми, тогава 6:30 на паркинга на Billa - Надежда. Ако има възражения и други предложения - споделете!

ПП: По ломското в тоя участък минавам рядко, и затова тая бензиностанция ми се губи. Ама ще я намеря, ако се наложи.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Съгласен. Suzuki_Sj410 устройва ли те? Недялко??? Ако да, да обяваваме с голями букви в темата часът и мястото и който иска друг да се присъедини.
            О899 2б2 1З2

Коментар

Устройва го! Живи и здрави да сме. 6:20 ще съм на Билата. Отивам на морето 29.08-05.09 на морето. И на 6ти, ще се видим.

Навивайте още хора! Пуснете и по другите форуми.

Коментар

Недялко няма причина да не го устройва. Той е на 2 крачки - Волуяк, до колкото помня.

Направо обявявайте. Не знам само дали не е редно да пуснем нарочна тема в "клубни мероприятия". Нека някой модератор да си каже тежката дума.

Коментар

Кажете някакви сборни пунктове по пътя за да съберем аз никога не съм бил в Монтана да речем и незнам там къде да се срещаме аз също имам станция ако ползвате някои различен от 8 канал кажете как да си го настроя да речем че да се чуваме като приближа сборния пункт.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                    Кажете някакви сборни пунктове по пътя за да съберем аз никога не съм бил в Монтана да речем и незнам там къде да се срещаме аз също имам станция ако ползвате някои различен от 8 канал кажете как да си го настроя да речем че да се чуваме като приближа сборния пункт.
                    Каква ти е станцията?

Иначе за настрийките - тук:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=214

За MCC си имате отделна ваша си табличка, която предполагам може да бъде открита в частния форум на МСС. Ама тя така или иначе в случая няма да ти трябва.

Тръгваме на 8-ми отворен обикновено. Само ако има сериозни смущения от нежелани "гости", ще сменим на някой друг.

Коментар

Станцията ми е VX-146 имам е от месец и понеже при мен няма с кои да комуникирам много не съм се заигравал ще се радвам да ми пообясниш малко повече кое как като се видим а до тогава на 8 отворен канал а към колко да съм на Монтана горе долу за да си правя сметка кога да тръгвам.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

А къде ще спиеме?В колата до колата под колата
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от stariat Преглед на мнение
                          А къде ще спиеме?В колата до колата под колата
                          Където ни е кеф. Аз още се колебая дали да не си пътувам обратно вечерта. То ще си покаже на място.

По важно е къде ще пиеме, май.

Коментар

Аз ще ви чакам в началото на Костинброд защото не виждам смисъл да ходя до кв.Надежда и после да се връщам пак по същият път .
                            За час на срещата нямам претенций ще се съобразя с мнозинството

Коментар

Баремнекоя биричка касичка ше е грехота само да гледаме
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Трябва да се има предвид че може(много вероятно)да ни спрат на Ломски форт(кръстовището на околовръсното) кукаларите и отиде половин час обяснения. .Та по добре по раншко да тръгнеме .Тия са най гадните кукалари по целото околовръсно
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X