Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една тема,закоято ще ми се смеете всички.От Ком до Емине на магаре Оф-роуд ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Една тема,закоято ще ми се смеете всички.От ком до Емине на магаре Оф-роуд ли е.

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
    ако можеш, намери си катър - това се използва в балкана.

магарето е само за каручка в полето.......... но ако останеш на варианта магаре, да не забравиш лютите чушки!!!!
    Катъра е ако има много багаж! Иначе магарето си е перфектно в балкана! И яде всичо и е издържливо!Е може да се заинати по някога, ама то това си му е в манталитета!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

До: Една тема,закоято ще ми се смеете всички.От ком до Емине на магаре Оф-роуд ли е.

Когато стигнеш ТРОЯНСКО се обади, за магарето ще има" ЗОБ " а за теб-сливова със боб (бобът е само за рима ) .Защо не потърсиш съмишленик на морето който да върне магарето обратно и ако магарето научи добре пътя /както това от серията " магарешката пътека" от " НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР"/ , с това може да се постави едно ново начало в 4 х 4 средите. Успех в начинанието и мисля ,че поне няма да бъдеш претисняван от катаджий.
      Цветан Петров
      "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
      0888865583

Коментар

Ако ще се чудиш, какво ще правиш с добичето, то най-добре ще бъде ако се направи график. Когато стигнеш Емине, следваща смяна го взема и се връща до Ком. И пак наобратно... Така само през зимата ще се чудите къде да го денете. (Пробвай в зоопарка - ще бъде голяма атракция)
        Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнение
          Ако ще се чудиш, какво ще правиш с добичето, то най-добре ще бъде ако се направи график. Когато стигнеш Емине, следваща смяна го взема и се връща до Ком. И пак наобратно... Така само през зимата ще се чудите къде да го денете. (Пробвай в зоопарка - ще бъде голяма атракция)
          Следваща смянаАз виждам само един който иска да мине пеша това разтояние,при това с МАГАРЕ.Какви смени какво чудо.
          ПП.Той човекът иска да отслабва и вие го карате на суджук да прави МАГАРЕТО
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            ... Той човекът иска да отслабва и вие го карате на суджук да прави МАГАРЕТО
            Еми ние не искаме да отслабваме и няма да откажем суджука
            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Понеже на края на прехода вече ще съм отслабнал, бих могъл да се снимам като слаб и да започваме суджука.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

кюфтета от велосипед????????
                суджук от кросов мотор?????????

стига бе

Коментар

Добре де,аз съм го вървял това разстояние още като ученик в Г.Оряховица пък не отслабнах?!Защо си мислиш,че ще отслабнеш?То 7или 8 часа не вярвам да вървиш/особено ако си като мен 100кг./
                  Преходите не са толкова лесни,а и трябва да мислиш,че на другият ден пак ще се ходи пеша.
                  Навит съм да тръгна и аз,но само с придружителка масажистка иначе на другият ден ме пиши "болнични"
                  Помисли си добре преди да решиш дали ще устискаш,данеби наистина да ти се смеят след това?!
                  И все пак ти пожелавам успех и се радвам,че поне имаш смелост да помечтаеш за такъв преход!
                  Чавдар Владимиров
                  0887/912075
                  Ленд Ровър Диско 1
                  Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                    Добре де,аз съм го вървял това разстояние още като ученик в Г.Оряховица пък не отслабнах?!Защо си мислиш,че ще отслабнеш?То 7или 8 часа не вярвам да вървиш/особено ако си като мен 100кг./
                    Преходите не са толкова лесни,а и трябва да мислиш,че на другият ден пак ще се ходи пеша.
                    Навит съм да тръгна и аз,но само с придружителка масажистка иначе на другият ден ме пиши "болнични"
                    Помисли си добре преди да решиш дали ще устискаш,данеби наистина да ти се смеят след това?!
                    И все пак ти пожелавам успех и се радвам,че поне имаш смелост да помечтаеш за такъв преход!
                    Аз съм го вървял неведнъж,но преди 20 години.Освен това не съм 100кг.,а120.А ако имам придружителка масажистка за цяла нощ сигурно после три дена ще съм болничниА дали ще отслабна,де да знам.Днес напр. видях един слизаше от Витоша-турист,ама беше егати прасето.Май по важна е авантюрата.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      кюфтета от велосипед????????
                      суджук от кросов мотор?????????

стига бе
                      Като нема друго,кво да праиш.
                      0887770735

Коментар

Магарето си е с автопилот - казваш му да си ходи и само ще се прибере
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          Магарето си е с автопилот - казваш му да си ходи и само ще се прибере
                          Искам и аз едно такова.Поне като заспя на масата да ме прибере в нас
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Някога бях инструктор по туризъм.Ходил съм от Ком до Емине няколко пъти.Но сега имам нужда да сваля около 20кг.,а раница не ми се влачи.Видях в едно списание,че един прекосил цяла Азия с магаре.Кво пречи да се пробвам.А сега вече ми се смейте.
                            Смятам,че може да мине за оффроуд от първобитно общинния строй.
                            Действай.Аз също доста съм напълнял и може да се включа като магаре.Поздрави!!!

Коментар

Като стигнеш до Емине, викаш да докараме един ЗИЛ- самосвал, товарим магарето отзад, заваряваме му подковите за легена - сиреч - укрепване - и си го връщаш на сайбията

ако трябва, ще мине през Горубляне да му върнат километража...
                              и да му оправят документите---

и е чисто нов внос...

аде сега - луканки и суджуци
                              те се правят от друг вид магарета, не от нашето, я

Коментар

Това ми напомня на книгата на Асен Христофоров "Трима с магаре из Рила". Както казва и заглавието, трима приятели правят неколкодневен преход из Рила с едно магаре, което се оказва крадено, а и като всички дългоухи свой събратя със собствено мнение което твърдо отстоява . Книгата е доста стара като издание и има библиографска стойност, но я препоръчвам с две ръце. Мисля, че ви хареса.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X