през кой маршрут ще имам най малко главоболия..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От Белене (България) до Ростов на Дон (Русия)
Свий
X
-
От: от Белене( България) до Ростов на Дан (Русия)
Ти шегуваш ли се? През зоната на гражданската война го пращаш човека! Там е пълен абсурд да мине! Варианта е през Харков!Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеДнепропетровск - Запорожие - Мариуполь и т.н.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
От: от Белене( България) до Ростов на Дон (Русия)
Ами според мен даже да решиш да минеш през Мариупол, Донецк или Луганск няма как да стане практически. Пък и трябва абсолютно да ти е паднало пердето за да тръгнеш през тия територии. Или през Харков и т.н., но аз ако бях на твое място щях да мина през Турция-Грузия! Малко е по-далеч, но пътищата са по-хубави и има какво да се види.Първоначално публикуван от roflnoobs Преглед на мнениетоест да не минавам близо до мариупол, донецк и луганс ?а да гоня Харков , Воронеж Ростовיעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Кои? В момента няма ферибот за леки коли до Русия!Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеЗащо не пробваш фериботите?יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Преди седмица изпратих руснак през Бургас... Но трябва да проверя за къде бе ферибота - дали за Грузия или Русия...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
Пътя (Военно-Грузинской дорога) пресича Кавказ, с най-висока точка Кресто́вый перева́л (2379м.н.в.) и е възможно да има сняг, в зависимост от сезона. През юни 2014-а граничния пункт беше затворен повече от месец заради големи каменопади. Това е основния и единствен път между Грузия и Русия и си се поддържа, но да се има едно на ум. Иначе подкрепям с две ръце - адски красиво е!Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение...аз ако бях на твое място щях да мина през Турция-Грузия! Малко е по-далеч, но пътищата са по-хубави и има какво да се види.
Коментар
-
За Грузия. Новоросийск не приема леки автомобили. Казват засега, но докога не се знае!Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнениеПреди седмица изпратих руснак през Бургас... Но трябва да проверя за къде бе ферибота - дали за Грузия или Русия...יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Да има го и тоя момент. Но лятото сняг едва ли. Пък и в Грузия каква кухня имат, ммммм!Първоначално публикуван от pegasoto Преглед на мнениеПътя (Военно-Грузинской дорога) пресича Кавказ, с най-висока точка Кресто́вый перева́л (2379м.н.в.) и е възможно да има сняг, в зависимост от сезона. През юни 2014-а граничния пункт беше затворен повече от месец заради големи каменопади. Това е основния и единствен път между Грузия и Русия и си се поддържа, но да се има едно на ум. Иначе подкрепям с две ръце - адски красиво е!
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Хъм, през Крим? Знам ли, като знам какво е напрежението там не бих рискувал, но избора си е твой. По последни сведения на границата се чака 4-5 часа, има няколко пункта за проверки, след това следва чакане на ферибота в Керч, който ако има буря не работи и т.н. Но ти си решаваш! А е и важно кога ще пътуваш, по кое време?Първоначално публикуван от roflnoobs Преглед на мнениене искам през турция .... одеса, миколаев, армянс, керч ???? някой скоро влизал ли е в русия през украйна ?יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
От: От Белене (България) до Ростов на Дон (Русия)
Мои приятели с българска регистрация минаха скоро през Новоазовск. Малко повече проверки. Но там вече е тихо предадоха.Съгласен съм че си има риск.През Харков си е обиколка.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
От: От Белене (България) до Ростов на Дон (Русия)
Тъй де, всеки си преценява! И риска си е много, ама много голям. Аз даже не си представям как са минали, но ти вярвам! И не, там няма да е много тихо в близко бъдеще.Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеСъгласен съм че си има риск.През Харков си е обиколка.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар