Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до Венеция с автомобил ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътуване до Венеция с автомобил ?

Здравейте колеги.Скоро ми предстои пътуване до Милано но понеже разполагаме с време ми се иска да минем да разгледаме Венеция.Та конкретно ме интересува каде и има ли как да си оставя колата на паркинг и от там да се качим на корабче?И ако има бихте ли ме насочили с имена и адреси.
    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

От: Пътуване до Венеция с автомобил ?

Има огромен паркинг в началото на острова, паркираш и оттам 50 м. до спирката на корабчето. По спомени за около 6-7 часа платих 34 евра.
    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Viamichelin е най-доброто
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

Паркирай на Лидо ди Йезоло. От там са ти най- евтините корабчета. Паркинга сега е безплатен.
        08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Стоилов Преглед на мнение
          Паркирай на Лидо ди Йезоло. От там са ти най- евтините корабчета. Паркинга сега е безплатен.
          Благодаря колега.Точно този отговор очаквах защото преди 5 години с автобус ни свалиха на паркинг и от там корабче но кой да запомни каде беше това.На гпс това име ли трябва да въведа?

Коментар

Да. Lido Di jesolo
            08седемшест5едно513четири

Коментар

А с колата може ли да се стигне баш до стария град?
              Т5
              Crossrunner

Коментар

Там освен гондоли,лодки,моторни лодки и корабчета няма.Дори моторетки не видях, имам предвид из частите които ни развеждаха.

Коментар

На 1 март тази година сутринта тръгвам със семейството.Ако мисли някой колега да си прави и той екскурзия в тази посока да пише да се разберем.

Коментар

Аз бях скоро, преди 4 месеца, но от Милано пътувах с влак до Венеция сутринта и след обяд обратно.
                    Много е удобно и бързо, а имате и цял ден на разположение, което е предостатъчно да разгледате всичко и да се возите на гондола.
                    Гондолата е 80 евро за 4-5 човека, а пеша се стига до площад "Сан Марко" и от там с водно такси обратно....
                    За тези които не са ходили, рекламата е повече от това което ще видите, но си заслужава.

Ето ви и един албум който съм снимал със сапунерка на Сони.
                    https://www.facebook.com/korneliya.p...=1&pnref=story
                    Последно редактирано от Chinela; 23-02-15, 21:47.

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
                      А с колата може ли да се стигне баш до стария град?
                      Може. Стига се точно до входа на града, където има доста паркинги и оттам пеша или с лодка. Ние ползвахме един закрит паркинг на няколко нива на цена около 40-50е за 24 часа преди 4-5г.

Коментар

Друг вариант, ако е с преспиване. Намираш си приличен хотел с паркинг в Тревизо и колата не я мислиш изобщо. От там с автобус или влак до Венеция, пътуването е 10-20 минути с автобус и няколко минути с влак. Автобусите и влаковете са буквално на няколко минути и си бръмчиш колко ти душа сака.
                        Ако ще ходиш до Бурано, Мурано, Лидо и т.н. задължително си вземи карта за воден транспорт.

Успех и приятни емоции!

По повод транспорта из самата Венеция, те това са им бързата помощ и полицията
                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от Georgi_G; 24-02-15, 08:13.

Коментар

Прочетете това: http://www.offroad-bulgaria.com/show...03#post2165603
                          Ние така направихме, спахме там много евтино, но Венеция я гледахме в дъжда.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За нощувка препоръчвам района около Пунта Сабионе, вместо Местре.

От Пунта Сабионе за да отидеш до Венеция ползваш фериобот. Паркингът беше 5 евро на ден.

От Местре може да се отиде с градски транспорт, влак или пеша. едни приятели ходиха миналата година ползвали паркин срещу 20 евро на ден (или за няколко часа не знам) и влезли във Венеция пеша.

Коментар

Пеша? Може, ако ти се трамбова поне два часа из индустриалната зона и по моста.

Най-безболезнената комбинация е оставяне на колата на паркинг край гарата в Местре и оттам с влака за 10-15 минути. Мисля, че по-рано ползвахме този: http://www.parcheggiogregory.com/par...re-venezia.php, 15/16 евро на ден.

В самата Венеция се намират хостели и църковни пансиони на съвсем прилична цена, ако се поразрови човек. За предпочитане е гугълване на италиански.
                              Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X