Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътища в северозапада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътища в северозапада

Здравейте,
    в края на седмицата ми се налага да пътувам от Русе до Лом. Не съм минавал от няколко години. Чудя се от къде да мина през Мизия-Козлодуй-Лом или след Алтимир през Септемврийци-Вълчедръм-Мокреш-Лом. Какво е състоянието на двата маршрута, ако някой е минавал скоро след потопите?
    Благодаря предварително!
    Honda CR-V, 2001 147 h.p.
    Citroen C4, 1.4 vti

От: Пътища в северозапада

Пътя през селата (Алтимир - Рогозен - Манастирище - Септемврийци и т.н.) аз не бих го избрал. Освен ако не трябва да стигна конкретно до някое село по средата на пустиняка. Вероятността да попаднеш на такива приключения на много места е голяма: https://maps.google.com/?ll=43.52913...,5.04,,0,10.03. Това е от 2012 г, сега не е станало по-добре. Може само да се е влошило положението.
    През Мизия няма нужда да минаваш, отклонява се през село Софрониево и Бутан за Козлодуй. Може да обмислиш е един по-дълъг маршрут, но с най-читави пътища (поне така мисля): Бяла Слатина - Борован - Криводол - Крапчене - Монтана - Лом.
    "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Re: Пътища в северозапада

Откъдето и да минеш е пълна трагедия, скоро пътувах по работа през Вълчедръм и си е ужас, на една табела имаше написано със спрей ДУПКИ ама уж другия маршрут бил по-добре...

Коментар

Първоначално публикуван от dhv Преглед на мнение
        ...... Може да обмислиш е един по-дълъг маршрут, но с най-читави пътища (поне така мисля): Бяла Слатина - Борован - Криводол - Крапчене - Монтана - Лом.
        А па то и там до Монтана е един път , та маани !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от dhv Преглед на мнение
          Пътя през селата (Алтимир - Рогозен - Манастирище - Септемврийци и т.н.) аз не бих го избрал. Освен ако не трябва да стигна конкретно до някое село по средата на пустиняка. Вероятността да попаднеш на такива приключения на много места е голяма: https://maps.google.com/?ll=43.52913...,5.04,,0,10.03. Това е от 2012 г, сега не е станало по-добре. Може само да се е влошило положението.
          През Мизия няма нужда да минаваш, отклонява се през село Софрониево и Бутан за Козлодуй. Може да обмислиш е един по-дълъг маршрут, но с най-читави пътища (поне така мисля): Бяла Слатина - Борован - Криводол - Крапчене - Монтана - Лом.
          Борован - Криводол - почти няма останал асфалт.

Аз бих избрал маршрут Русе - Плевен - Кнежа - Бяла Слатина - Алтимир - Софрониево - Козлодуй - Лом
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Е то излиза, че ако си караш по царския път, имаш 90 км повече. Времето сигурно ще е по-кратко...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение

Аз бих избрал маршрут Русе - Плевен - Кнежа - Бяла Слатина - Алтимир - Софрониево - Козлодуй - Лом
              Това щях да напиша и аз . Не знам само какво е състоянието между Горни Цибър и Ковачица , щото не съм минавал от там 15 години . Но дори да е лош пътя и да се налага бавно кретане , като време е поносимо . Все пак Козлодуй - Лом е 40 км.
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Лом - Козлодуй пътя го постегнаха и сега става за каране (все пак по-внимателно)

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                  Нищо подобно. Целия път от Бяла Слатина до Крапчене през Борован и Криводол се ремонтира като второкласен, за да поеме трафика от Монтана към северна България, който сега заобикаля през Ботевград. В момента се работи между Криводол и Крапчене, а участъка между Девене и Криводол е чисто нов. https://maps.google.com/?ll=43.39417...cbp=12,35,,0,0. Не знам Между Бяла Слатина и село Девене до какъв етап са стигнали.
                  То където и да мине по този край си е голям късмет да намери хубав път. Но през Манастирище и Септемврийци най-добре да не припарва.

Коментар

последно преди две години така се наложи да минах Враца-Монтана-Лом от Русе и обратно по същия път, това ли е цаския път? Преди това винаги съм минавал през Септемврийци и нататък до Вълчедръм. Май ще пробвам през Козлодуй, откъдето и да мина после ще докладвам.
                    Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Последно преди две години така се наложи та минах Враца-Монтана-Лом от Русе и обратно по същия път, това ли е царския път? Преди това винаги съм минавал през Септемврийци и нататък до Вълчедръм. Май ще пробвам през Козлодуй, откъдето и да мина после ще докладвам.
                      Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Да, царския път е през магистрала Хемус, Ботевград - Враца - Монтана - Лом.
                        Ако не ти се обикаля, може би най-добре ще е да минеш Бяла Слатина - Алтимир - Софрониево - Бутан - Козлодуй - Лом

Коментар

Отидох и се върнах по маршрута Плевен - Алтимир - Софрониево - Козлодуй - Лом. Пътя е в добро състояние, като от Искър до Кнежа е чисто нов асфалт. Единствено околовръстният път около Козлодуй е много лош, има част от него без асфалт, но отклонението през града е незначително. Покрай Цибър има малко пропадания, но като цяло пътя е добре.
                          Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X