Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къща за гости в Родопите

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • къща за гости в Родопите

    Доста се порових из форума и не само нашия, но не можах да намеря подходяща информация. Идеята ми е с малкия и жената да отидем за няколко дена в Родопите и съм се ориентирал към селата Могилица и Арда. Та района е ясен, но ако някой колега може да ми препоръча къща за гости ще съм благодарен. Има няколко в нета и още повече може да се намерят на място, но не искам да рискувам да попадна някъде където ще ми се вмирише почивката. Представям си нещо от сорта домакина да предлага примерно закуска и вечера срещу съотвентоно заплащане (или да има механа наблизо за ракията вечер), а през деня да качвам малкия хун на колата и да го водя на няколко километра от селото да тича по поляните и горите, а баща му и майка му кротко да си пият биричка от хладилната чанта и от време на време да му подвикват не там, не яж тва, ще паднеш и т.н.
    "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

  • #2
    От: къща за гости в Родопите

    0889 65 12 32 - Федя .
    Въпросния е собственик и домакин на " Аргирови къщи" с. Арда . Много мили хора и прекрасни домакини . Отговаря на всичките ти изисквания , пък и лично може да те придружи до интересните места в района или поне да те упъти . Ходя от години там и нямам никакви забележки ..
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

    Коментар


    • #3
      От: къща за гости в Родопите

      Преди години бяхме в Могилица в къща за гости Каменови. Много хубаво място. Симпатични стопани, които изобщо не се натрапват. Храна по предварителна заявка - казваш какво искаш и кога да ти го сервират. Толкова вкусни неща много рядко съм яла. Повечето от продуктите са домашно произведени.
      Като им разгледах новия сайт - доста са си подобрили къщата. Ето и сайта им:http://www.kamenovi.rodopy.com/house.html
      Ако случайно посочването на линк към сайт се смята за реклама (изобщо нямам никаква връзка с къщата за гости и никаква сметка да я рекламирам), моля модераторите да изтрият линка.
      Последно редактирано от bgrali; 14-08-13, 21:45.

      Коментар


      • #4
        От: къща за гости в Родопите

        Благодаря за инфомрацията, ще докладвам къде съм бил и как е било
        "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

        Коментар


        • #5
          От: къща за гости в Родопите

          Да докладвам, избрах Аргирови къщи защото имаше полянка на двора да играе детето докато сме там. Няма да правя реклама, накратко доволен съм. Като минах през Могилица видях и къща Каменови, където се оказа че съм бил преди няколко години, мисля че собственика се казваше Людмил. От тази къща също си заминах доволен тогава. Благодаря на колегите за добрите предложения.
          "If they give you ruled paper, write the other way." Juan Ramon Jimenez

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X