Обява

Свий
Няма добавени обяви.

имам едно запитване които са пътували по марширут България-Италия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• имам едно запитване които са пътували по марширут България-Италия

на 14 декември заминавам за Италия но този път искам да си наема каюта как става това ? ако някои е вземал моля да каже. питах тук там които са пътували и те ми казаха че стая можеш да си вземеш направо като си вземаш билет за ферибота или на самата рецепция се взема каюта благодаря ви предварително поздрави

От: имам едно запитване които са пътували по марширут България-Италия

Първоначално публикуван от камионджията Преглед на мнение
    на 14 декември заминавам за Италия но този път искам да си наема каюта как става това ? ако някои е вземал моля да каже. питах тук там които са пътували и те ми казаха че стая можеш да си вземеш направо като си вземаш билет за ферибота или на самата рецепция се взема каюта благодаря ви предварително поздрави
    Можеш да си вземеш и когато си купуваш билета и на самия ферибот - има рецепция! Сега не е сезон, няма проблем! Казват, че на ферибота може да е по-евтино, но не съм пробвал! Вчера пътувах от Патра до Бриндизи - двама души, кола и каюта - 220 евро! С Грималди!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Най сигурно е да си вземеш каюта заедно с билета,пролетта ходих от Игуменица до Бриндизи,и каютата беше 20 евро,на връщане ферито беше по луксозно и ми поискаха 40 евро за каюта и аз отказах,но като тръгна ферито се оказа че има свободни каюти и на рецепцията свалиха цената на 20 евра,явно за да ги продадат все пак!!!Та по- евтино е на ферибота,но не е сигурно дали ще има!

Коментар

Може и по интернет да си резервираш, както и да платиш, ама по- знаещите да кажат сайта.

Коментар

ок благодаря ви за отговорите весели празници

Коментар

Първоначално публикуван от pepihm Преглед на мнение
            Та по- евтино е на ферибота,но не е сигурно дали ще има!
            В този сезон (началото на декември) винаги има!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X