Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Андора и назад

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До Андора и назад

Замислям за края на септември около 10 дневно пътуване до Андора, като по пътя мисля да спираме за разглеждане на забележителности във всяка страна.
    В тази страна съм бил 3 пъти преди 7 години и отдавна ми е мерак да ида отново, пък и като казах на жена ми, че е безмитна зона и има доста молове, тя също взе да изпитва желание да идем там.
    Засега маршрута е Сърбия - Хърватска - Словения - Италия - Франция - Андора. Другото което си мисля е, вместо през Хърватска и Словения, да мина през Унгария, Австрия и тогава да влезна в Италия. Приемам съвети!
    Знам че във Франция и Андора няма проблем с разпъването на палатка дори и по бензиностацийте, но за останалите страни нямам информация, така че ако някой може да помогне ще съм благодарен!
    Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
    0879076007 Жельо

От: До Андора и назад

Принципно разпъването на палатка във Франция е разрешено само в къмпинзите, т.е. по бензиностанциите е забранено. Друг е въпроса че в летния сезон куките си имат достатъчно друга работа, и не се заяждат. Но все пак - имайте го пред вид, и не се набивайте на очи - голям бивак и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X