Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Остров Крит

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Остров Крит

Честит ти нов аватар Софианитке...тези който пишата за жега на острова идея си нямат, днес говорихме по тел с Крит и температурата бе с 2 гр по ниска от София...от агенцията провериха Тунис...като София бе и той. Острова е обдухван от вятъра и не се усеща толко силно жегата там...именно за това бил привлекателен лятото
    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

знам защото съм била там не веднъж през лятото както и на доста други места в Гърция - вярно не скоро но имах време и възможност да обикалям и пътувам

а това с градусите си беше готина шега ми се струва все пак - не отивате на сафари

а аватара отговаря и на промените в мен със закъснение - просто ми писна да си гледам неактуалната муцуна влизайки във форума

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнение
        Честит ти нов аватар Софианитке...тези който пишата за жега на острова идея си нямат, днес говорихме по тел с Крит и температурата бе с 2 гр по ниска от София...от агенцията провериха Тунис...като София бе и той. Острова е обдухван от вятъра и не се усеща толко силно жегата там...именно за това бил привлекателен лятото
        Да, НО аз в София седя в офиса/в къщи или в колата НА КЛИМАТИК, а на острова ще си навън!

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Да, НО аз в София седя в офиса/в къщи или в колата НА КЛИМАТИК, а на острова ще си навън!
          КОЛКО Е ХУБАВКО ДА СМЕ ПОДГОТВЕНИ ТРЪГВАЙКИ НЯКЪДЕ....ето ви страницата на Гръцката метеорологична служба виж: Ираклион 31 гр за разлика от Атина 35 гр и Солун 38 гр.... така е на острова ще сме навън...хак да ни е така ни се пада...нека ми е зле...нека ни пече на плажа...казват вечерите били прохладни на средиземноморието..ша зеем да им се доверим на тия казващите

http://www.hnms.gr/hnms/english/index_html?

Коментар

То хубаво да им се доверите, но си имайте едно на ум и с морските таралежи, каманаците и по-солената вода. Освен, ако не сте на плажове на които карат камиончета истински пясък Поне обещавам да дегустирам бирите - аз отивам до Гърция в четвъртък и ще докладвам за пресни варианти.

Коментар

...може ли малко повече за тия морски таралежи ??? Вчера гледах снимки в един мотофорум над 800 бр именно от Крит, е вервай ми уникално красиво място е!

Коментар

Знам, че е красиво просто по тези морета има морски таралежи - едни гадинки върху които като стъпиш става голям ох и ти се набиват иглички по стъпалата - не е много приятно - За Крит не помня на100% че ги имаше (там съм ходила преди доста време) но са част от пейзажа. За по-сигурно си гледайте в краката когато влизате във водата поне на първо време.

А за красоти за мен лично по-красиви са Родос, Закинтос и Корфу

Коментар

Родос е уникален бяхме там пихме си бирата в р-т София точно под часовниковата кула в стария град в крепоста, собственика се казва Любо и е Българин, избягал много отдавна но кръстил заведението София...не сме видяли Крит и затова тоя път се насочихме натам а за тия таралежи мерси ша са оглеждаме дано за змий не се оглеждаме...

Коментар

струва си все пак ви е нова дестинация

Коментар

при положение, че наоколо е море, при това доста студено /водата е 20-ина градуса/, не може да стане толкова топло както в полето...

ние се върнахме в четвъртък от нашето море - вечер и сутрин направо си е хладно... макс. температура 30-31С, а в София в 9.30 сутринта е толкова...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
                        малко извън темата - не съм чак толкова неграмотна както изглежда от последните ми постове - причината са неработещи клавиши на новата ми клавиатура (явно много силно изразено е made in china)и в липсата на изграден навик да си препрочитам написаното
                        Не съм искал да кажа нищо относно грамотноста. Просто отбелязах, че ако човек изпусне жена си из МОЛ -овет, МОЛ - София , или МОЛ София Сити, за един час олеква с 1000 лева и два чифта сандалки, които във Виена струват примерно по 60 Евро.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Знам и се усетих за молската болест - просто се засрамих, не беше само тя

Коментар

дойде време за път чакам колегата от Варна и през ноща двете семейства тръгваме...колите са приготвени, хладиника на Waeco бачка мноо яко...тествах го у нас няколко дни наред при темп 27.5 гр сваля до 3.2 гр (пъхнах му един датчик от двойно мерещ електронен термометър) и го наблюдавах с гордост включва изключва добре си бачка и ме кефи. Багажа е стегнат включително и малка тарелка с люти чушленца . Фотоапаратите са подготвени с UV филтри и поляризационни такива. Взехме и по една рибарска пръчка да им изненадаме едрите заргани с български морски червей от Варна

Коментар

Ае , приятно изкарване и ще чакаме да видим много снимки и описания!

Коментар

Мерси колега.....ще има фотоси то е ясно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X