Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте ми бунгала.Спешно
Свий
X
-
От: Препоръчайте ми бунгала.Спешно
Що се правиш на интересен?!? Дали хотелиер или не - манталитетът е същият - зинал алчен задник за печалба с минимум (ако може - без хич) усилия и разходи.Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнениеНе съм "хотелиер" , не съм и собственик на полусрутена постройка от соц. време на Албена , не защитавам никого .
Когато решиш да ходиш някъде , проучваш предварително . Като отидеш на място !!!! САМ решаваш дали да е там или търсиш друго !
Не може да се направиш на пич и да си влезеш в обявената долнопробна дупка съгласен с това което е , а когато на другия ден изтрезнееш , да търсиш алименти - що не е като например в Дубай - дето братовчедката ти по втора линия ти пратила снимки от хотела където е .....като камериерка. ...
Проблемът с долнопробните дупки е, че обикновено никога не са "обявени". Напротив. Лъжат като дърти цигани в описанието на базата и предлаганите услуги, и слагат снимки от 1-2 налични що-годе читави стаи. И проблемът е, че тук им минава номерът. Все някой ще се излъже по подвеждащата реклама в сайта/брошурата/обещанията по телефона, а после рядко има сериозни последствия. Не като другаде, където ще ти разпорят задника от плащане на обезщетения затова, че си излъгал и не си предоставил обещаното.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ако поработиш достатъчен брой години с клиенти, които буквално дебнат да намерят някакво разминаване между реалността и рекламната брошура/сайта, за да си вземат обратно парите + обезщетение за "провалената" почивка ще се научиш много да внимаваш какво обещаваш, за да не те боли джобът ...Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеИма разлика между очаквания и реалност, и в брака е така.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
До като има кой да ходи, ще има и кой да предлага такива услуги.
Ей гледай тук за 100лв, хората са доволни. Явно им разлика от 40лв до 100лв. Където се казва, трябва едни 60лв за чистачки и майстори. 40лв са за собсвеника да има да преживявя горкия.Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
Коментар
-
Първото е факт.Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеДо като има кой да ходи, ще има и кой да предлага такива услуги.
Ей гледай тук за 100лв, хората са доволни. Явно им разлика от 40лв до 100лв. Където се казва, трябва едни 60лв за чистачки и майстори. 40лв са за собсвеника да има да преживявя горкия.
Разлика между 40 и 100 лв със сигурност има, но хич не ме кандардисвай, че за 40 лв не може да се осигурят 4 нормални легла, с нормално чисто спално бельо. Т.е. най-просто и елементарно настаняване, без никакви екстри.
А за собствениците ... Нагледал съм се на такива, които имат едно хотелче, или нека да е хотел, с размер, при който на запад от нас собствениците работят пряко по обслужването на гостите и си скъсват задника от работа. А нашите собственици на 10, 30 или 50 стаи искат да гребат пачки и да имат стандарт едва ли не на милионер ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Няма как да стане за 40лв. Просто не се връзва сметката за сезонни бунгала. Селска къща за гости е друго нещо, поради много причини.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеПървото е факт.
Разлика между 40 и 100 лв със сигурност има, но хич не ме кандардисвай, че за 40 лв не може да се осигурят 4 нормални легла, с нормално чисто спално бельо. Т.е. най-просто и елементарно настаняване, без никакви екстри.
А за собствениците ... Нагледал съм се на такива, които имат едно хотелче, или нека да е хотел, с размер, при който на запад от нас собствениците работят пряко по обслужването на гостите и си скъсват задника от работа. А нашите собственици на 10, 30 или 50 стаи искат да гребат пачки и да имат стандарт едва ли не на милионер ...Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
-
Как да няма кака ? Пак казвам, за Джулая, в Крапец , Бунгало - 40 лева. Условия перфектни. Баня, тоалетна, кухня , веранда, чаршафи , тоалетна хартия ... .абе всичко.Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеНяма как да стане за 40лв. Просто не се връзва сметката за сезонни бунгала. Селска къща за гости е друго нещо, поради много причини.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Не думай! Значи, може сметката да излиза за малък хотел тип "семеен" (рейтинг в Booking - 9.2) с 50-60 лв за двойна стая (25-30 лв/легло) на база нощувка и закуска, като в стаята има: много нормални легла с чисто и здраво постелно бельо, кърпи и хавлии; LED телевизор със сателитни програми; хладилник; ел.кана с безплатни чай и разтворимо кафе; безплатен WiFi, а не можело за 40 лв да натъпчеш 4 човека в 1 стая/бунгало и да им осигуриш поне чисто и здраво постелно бельо и най-елементарна хигиена.Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеНяма как да стане за 40лв. Просто не се връзва сметката за сезонни бунгала. Селска къща за гости е друго нещо, поради много причини.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
То стана малко като при Гърците. Как може те за 6 евро да ти дадат фрапе, минерална вода, 2 шезлонга и чадър... А за това в БГ ще ти искат поне 30 лв и то без консумацията... А забравих Гърците са бедни нямат пари...
Коментар
-
Sarti, Chalkidiki, HellasПървоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнениеКъде има за 25 Euro стая за четирима, с оборудвана кухня
...
+ плюс веранда с масичка и столове, + огромен двор, + паркинг с маслинови дървета, + басейн, + wifi, като паркинга граничи с плажа. На плажа чадъри и шезлонги безплатни след консумация от бара-1 студена мин. вода -1 ойро, кафе-2, фрапе-2,5 и т.н.т.
При резервация за 10 и повече дни- отстъпка в цената. Поне така беше преди 2 години...Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Не знам, защо като отворя букинга не намирам за под 50-60евро на вечер през Юли...Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеSarti, Chalkidiki, Hellas
+ плюс веранда с масичка и столове, + огромен двор, + паркинг с маслинови дървета, + басейн, + wifi, като паркинга граничи с плажа. На плажа чадъри и шезлонги безплатни след консумация от бара-1 студена мин. вода -1 ойро, кафе-2, фрапе-2,5 и т.н.т.
При резервация за 10 и повече дни- отстъпка в цената. Поне така беше преди 2 години...Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
-
Букингът винаги е с поне 20% отгоре. Много хотели, в които жена ми (тя се занимава с тия работи) е резервирала, после са ми казвали на рецепцията "Ех, ако не бяхте през "букинг", цената щеше да бъде... Ето ви картичка / брошура, друг път ни се обаждайте директно!".Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеНе знам, защо като отворя букинга не намирам за под 50-60евро на вечер през Юли...В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
18% Макс aко трябвa да бъдем точни, обикновено около 10%.
И пак не можем да ги докараме даже и близко до 25.
Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
-
Възможно е. Малко се съмнявам, че инвестицията има правилна възвращаемост, но знае ли се....Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНе думай! Значи, може сметката да излиза за малък хотел тип "семеен" (рейтинг в Booking - 9.2) с 50-60 лв за двойна стая (25-30 лв/легло) на база нощувка и закуска, като в стаята има: много нормални легла с чисто и здраво постелно бельо, кърпи и хавлии; LED телевизор със сателитни програми; хладилник; ел.кана с безплатни чай и разтворимо кафе; безплатен WiFi, а не можело за 40 лв да натъпчеш 4 човека в 1 стая/бунгало и да им осигуриш поне чисто и здраво постелно бельо и най-елементарна хигиена.Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар